Overal waar we komen

Rosheuvel: "Bij iedere assist krijg ik een drankje van Mitchell"

NAC won afgelopen zaterdag in eigen huis van De Graafschap en dankte die overwinning voor een flink deel aan Mikhail Rosheuvel. De van Roda JC overgekomen rechtsbuiten had met twee assists een groot aandeel. Rosheuvel sprak met BN DeStem over de samenwerking met spits Mitchell te Vrede.
NAC begon moeizaam tegen De Graafschap, maar won uiteindelijk afgetekend met 3-0 nadat het aan het einde van de eerste helft begon te lopen. Rosheuvel seinde vlak voor de rust zijn maatje Te Vrede in: "We liepen naar de kant en ik zei tegen Mitchell: 'Vriend, als je de bal hebt, speel je hem naar mij. Ik tik hem erlangs. Geloof me nou maar.' Vlak na rust gebeurt het weer. Hartstikke mooi." De samenwerking met Te Vrede bevalt Rosheuvel uitstekend. In de voorbereiding wisten de aanvallers elkaar al goed te vinden. Dat het nu ook in de competitie lukt, is helemaal fijn. Rosheuvel: "Bij iedere assist krijg ik een drankje van Mitchell. Andersom zijn er geen afspraken." Als buitenspeler is Rosheuvel vooral aangever. Het maakt hem niet uit dat hij vooral anderen aan goals helpt: "Dit geeft mij een enorm voldaan gevoel. Het komt in de buurt van een doelpunt. De eerste assist vind ik het mooist, omdat het een afgemeten voorzet is. De tweede is uit stilstand, met een goede loopactie van Karol Mets bij de eerste paal. Ach, het maakt ook niet uit. Het is een kwestie van intuïtie en kijken. Bij de eerste wist ik dat Mitchell zou gaan lopen. Dan probeer ik ’m met de binnenkant wreef tussen de vijf meter en de keeper te leggen."

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

Vorig bericht
Ex-NAC: Ünal verhuurd aan Valladolid 12 reacties
Volgend bericht
Rosheuvel en Mets in elftallen van de week 0 reacties
Terug naar overzicht
62 Reacties
0    
XaviBreda

Heerlijk om weer iemand te hebben die fatsoenlijke voorzetten kan geven van de zijkant :)

0    
Nacman

Da's echt NAC zuipen noad en voetbal

0    
Bart

Vind het wel mooi, toen deze man gehaald werd was niemand overtuigd (ik ook) en nu is het een van onze beste aanwinsten! Hij en Mitchell gaan ons nog veel plezier laten beleven. En ook nog even de complimenten aan Mitchell zelf want wat is hij goed voor ons zeg! Ijzersterk!!!

0    
van Flieger

Vriend ? Wat een vreemd taalgebruik.

0    
Jeroen Remie

Hopelijk is Rosheuvel dit seizoen na iedere wedstrijd zo lam als een toeter en kan ie zich aan het einde van het seizoen inschrijven bij de anonieme alcoholisten....

0    
Kinderkaartje

van Flieger

Hij bedoelt "Amice". Begrijp je het dan wel, *piep*

Maar bedankt weer voor je spot on bijdrage!

Edit BSR: We willen niet te flauw doen, maar toch: beetje vriendelijk naar elkaar blijven.

0    
B

Staat terecht samen met Mets in elftal van de week.

Mis persoonlijk Te Vrede in dat elftal. Wat was die ook goed dit weekend zeg. Openbreken dat contract!

0    
Alleballenopwannie

Edit BSR: Graag vriendelijk blijven en elkaar met respect behandelen, ook als je het niet met elkaar eens bent

0    
NaccieNac

Hoop dat Mitchell te Vrede een heel kratje moet geven aan het einde van het seizoen.. dan wordt Mitchell nog topscorer ook ;)

0    
Alleballenopwannie

Heel vreemd dat mijn reactie de toets van fatsoen niet heeft doorstaan. Lees mijn reactie nog eens goed en zie dat er geen enkel scheldwoord in staat en geen enkele vorm van disrespect te lezen is. Louter een constatering dat iemand die de betekenis van een woord niet kent; moeilijk een waardeoordeel kan geven over iemand's woordkeuze.

0    
Kinderkaartje

En zo kaapt Hans Deelen wederom een topic in vijf woorden en twee leestekens.
Dat is toch wel knap.

0    
Alleballenopwannie

"Edit BSR: Graag vriendelijk blijven en elkaar met respect behandelen, ook als je het niet met elkaar eens bent"

Geldt dat ook voor de "vriendelijkheden" die Deelen cs al jaren uitstort over onze huidige clubmensen?

Niemand kan mij opdragen om vriendelijk te zijn, hoewel dat van nature mijn middle name is.

0    
JkX5

Mika & Mitch, klinkt al als een mooi duo! Hopen dat ze de lijn van afgelopen wedstrijd kunnen doorzetten.

OT: Hulde aan de supporters die het viaduct op de A58 richting Stilburg wat kleur hebben gegeven. Ziet er weer gelikt uit!

0    
Maarten

We hebben van Rosheuvel al meer gezien dan Korte. Op die positie zijn we in iedergeval sterker geworden.

0    
Mo

Rosheuvel en Mets in het elftal van de week bij Voetbalprimeur! Mooi!

Genoten van ons Nac in het 1e kwartier van de 2e helft!

Overigens vind ik het niet best dat ons NAC bij de start van de competitie geen ingespeeld team had, maar startte met " 11 eilandjes" . De voorbereiding kan bij ons NAC nog een STUK BETER!!!

Op naar hopelijk weer een mooi weekend! Een overwinning maakt toch het weekend een stuk.leuker!

0    
Belgische Naccer

Eindelijk weer eens goede voorzetten...en geen ballen die of op een halve meter hoog bij de eerst paal vallen of 4 meter hoog bij de tweede paal...

Zoals vorig jaar onze laagvliegers Korte en Vloet ze altijd gaven...man man

Als ze die Brown (als die echt zo goed is) centraal achterin erbij zetten ipv metz of koch en je wisselt allouchi (sympathieke gast maar rendement 0) voor Fernandez (mits hij ook bereid is vuile meters te maken)...dan wordt het nog wat.

Je moet dan wel Nijholt, Kali en de keeper Muric nooit meer wisselen.
en iedere wedstrijd 100% NOAD! Dan kun je van iedereen winnen, want de rest is ook zeer zwak. Inclusief Ajax, PSV en feyenoord.

Ik droom stiekem nog wel van Dessers erbij...Is echt een type wat veel goals zou kunnen maken bij ons.

0    
Maarten

Waarom stond Kasteneer er niet in_?

0    
Henkie

@Maarten

Omdat allouchi de voorkeur kreeg.

0    
Van "taajlaand

Nog alles nagekeken en gelezen, en dus ook nagenieten van de uitslag én het vertoonde spel!
Had na de voorbereiding en de wedstrihd na AZ weinig vertrouwen, en dus zwaar opgelucht dat we van de nul af zijn.
Rosheuvel, echte en snelle rechtsbuiten, waarbij zijn voorzetten ergens door iemand met die van Remie werden vergeleken.
Mooi en lekker ook voor onze spits te Vrede, maar het zal geen overbodige luxe zijn als bij een blessure of schorsing een goede vervanger klaar staat.
En nee, dat hoeft voor mij geen Dessers meer te zijn.
Was leuk in de Juup en van genoten in de play offs, maar veel te weinig laten zien in Utrecht.

0    
Sia

"Doe mij maar bier! Ieder kwartier! Ik moet zuipen, Mikhail heddegij mij nie geheurd?"

0    
tante annie

Ik ben zeer te spreken over de inzet en kwaliteiten van deze jongen, daar waar ik eerder nog overtuigd moest worden. Zijn 7 assists van vorig jaar moeten nu wel makkelijk gehaald worden toch?

Off-topic: @BSR, misschien heb ik het over het hoofd gezien, maar is er al een scheiding gemaakt tussen jong NAC en het eerste? ben benieuwd welke spelers jong NAC vormen en welke al zekerheidjes zijn voor komend seizoen. Is er iets van een link, of een lijstje beschickbaar met alle namen en de onderverdeling?

0    
leeuw

Vriend? Wat een vreemd taal gebruik.

Dit geeft weer aan dat Flieger geen vrienden heeft en dat vind ik weer zielig.
Overigens eens met Alleballenopwannie!

0    
Nacccie

@Maarten

Korte heeft er na de winterstop nul keer ingestaan? Ambrose stond daar hele tijd, die deed het toch ook niet onaardig vanaf rechts.

0    
Ivo

Mooi, als het zaterdag weer lukt om een goed resultaat neer te zetten ontstaat er wel iets moois in die groep. Alles begint met vertrouwen.

En wat zou het lekker zijn als NAC dit in uitwedstrijden ook kan brengen. Want daar heeft het wel eens aan geschort. Als je op deze manier in thuis- en uitwedstrijden strijd kan leveren, kan het gewoon een goed seizoen worden.

Zeker met 1 of 2 versterkingen achterin, want dat blijft de zwakke plek, vind ik.

0    
PatjeR

Niet onderschatten hoe belangrijk dit is. Als die gasten een echt team vormen c.q. elkaar beter kennen helpt dat echt in het vertoonde spel. Dat geldt voor Te Vrede en Rosheuvel maar ook voor Nijholt en Kali, allebei van Utreg.

0    
Geel/Zwart

Wat een heerlijk weekend was het! Wat hebben we genoten van ons NAC dat met overtuigende cijfers die eerste 3 punten binnenharkt. De eerste helft vond ik het aanvallend niet best. Verdedigend stond het goed en solide, tot aan het middenveld. Ik vond Ilic de eerste helft teveel breed op rechts hangen ipv op de ‘10’ positie. Hierdoor moest te vrede te ver inzakken om de bal te halen en kon niemand een steekpass kwijt. Er was te weinig aansluiting tussen middenveld en aanval.

De tweede helft liep zoveel beter. En daar liet Ilic zien inderdaad van grote waarde te zijn. Maakte acties, kroop tussen de linies en gaf zijn ballen goed af. Genoten van zijn kwaliteiten de tweede helft. Ook Kali die een oerdegelijke pot stond te spelen. Wat doet het mij dan goed om te bedenken dat dit een eigen speler van ons is. Zelfs Verschuren deed het goed op rechts.

En om on-topic te blijven. De aankoop waar ik de meeste twijfel bij had, was onze Roda jc’er Rosheuvel. Maar wat is onze NACcer Rosheuvel een verrassing! Heerlijk om weer eens een echte flankspeler te hebben.

Het hele team heeft het geweldig gedaan. Dit was puur vertrouwen tanken, zowel voor de spelers, trainer en wij als supporters. Ben heel benieuwd naar komend weekend, tegen een maatje meer gelijke concurrentie Excelsior.

0    
Otjes

Kasteneer voetbalt niet meer al tie niet meeverdedigd. Rosheuvel was echt goed bezig incl meeverdedigen als het nodig was.

0    
buurman

Ik zag Rosheuvel zitten toen hij werd aangetrokken. Hij doet/deed me denken aan Stewart.

0    
Bundy Geeren Noord

Toch mooi van Smulders dat hij Rosheuvel voor een appel en een ei heeft opgehaald.
Benieuwd wat hij straks moet opbrengen als hij zo door gaai.
Nonde goeie td zeg.

0    
Da Pope

@Allenballenopwannie

We hebben het al verschillende keren uitgelegd: We streven naar een platform, waarop iedereen zijn of haar verhaal kwijt kan en mensen op respectvolle manier met elkaar discussiëren. De afgelopen tijd lukte dat steeds minder goed. Daarom hebben we een tijdje geleden een harde lijn getrokken: je kunt elkaar prima met argumenten bestoken, maar valt elkaar niet op de persoon aan.

Je reactie naar Flieger was in mijn optiek gewoon onvriendelijk, ging niet over de inhoud en was onnodig. Daarom heb ik hem aangepast. Ik wil je niet opdragen vriendelijk te zijn. Onhandige woordkeuze misschien. Bedoeling is dat je in ieder geval niet vijandig of onnodig onvriendelijk naar andere bezoekers bent, want daar is hier gewoon geen plek voor. Zijn we soms wat te streng? Soms wel. We slaan de plank echt weleens mis en daar kan dit best een voorbeeld van zijn. Ik ben er echter van overtuigd dat we op deze manier op de lange termijn een prettiger sfeer creëren. Wij denken dat uiteindelijk iedereen daarbij gebaat is.

Flieger weet trouwens dat hij altijd onder een vergrootglas ligt, omdat hij in het verleden al talloze malen uit de bocht is gevlogen en inmiddels een telefoonboek aan gebande IP-adressen heeft. Zolang hij zich echter aan de regels houdt, mag hij net zo goed zijn verhaal kwijt als alle anderen.

0    
scheppioni

Goeie dreiging op de vleugel, iets wat vorig seizoen ons NAC nogal eens miste, hopelijk mag Mikail veel drinken op koste van Te Vrede, zou goed voor ons NAC zijn, ontpopt zich bij ons NAC hopelijk als een echt koning assist !! Op naar zaterdag, HUP NAC MET ROSHEUVEL !

0    
Alleballenopwannie

@BSR I rest my case. En zal enkel nog lezen.

0    
Kinderkaartje

@Alleballenopwannie

Come op jongen. Bietje NOAD!


Bij mij zijn ook de 'scheldwoorden' eruit gepiept. Terwijl dat woorden zijn die ook tegen mijn oude vader van bijna 80 gebruik, als hij ligt te miepen dat de thuiszorg 5 minuten te laat was, of dat het gras weer eens niet helemaal groen is. Geen echte scheldwoorden, dus, en zeker geen disrespect.

Hans Deelen bezit als geen ander de gave om een discussie te kapen en anderen over de schreef te laten gaan terwijl hij zelf de vermoorde onschuld speelt/ de slachtoffer rol kiest. Een soort Mark van Bommel in zijn voetbaljaren, zeg maar.

0    
Da Pope

@Alleballenopwannie

Prima. Doe vooral waar je je prettig bij voelt. Weet dat je bijdragen van harte welkom zijn als je van gedachten verandert.

0    
10Diego

Is voor een echte buitenspeler natuurlijk heerlijk om met een spits als Te Vrede te spelen en andersom.

Zag dat ene @maarten lullig deed over Korte, jammer en in mijn ogen onterecht.

0    
Dutchbird

Hopelijk wordt Mikhail stomdronken na iedere wedstrijd.


@van Flieger; om te snappen wat vriend betekent moet je zelf vrienden hebben.

0    
Denzz

@Da Pope

In principe ben ik het eens met de manier waarop jullie de 'orde handhaven'. Naar mijn mening mag er echter ook wat harder opgetreden worden naar provocerende reacties.

Ik haal hierbij onze VRIEND Flieger aan.
Reacties van de heer Flieger zijn weliswaar niet op persoonlijke reageerders hier gericht, maar zijn wel degelijk provocerend bedoeld en bovendien uitlokkend.

Dergelijke reacties zijn steeds toegestaan maar wanneer iemand (terecht) en direct op Flieger reageert, dan wordt die reactie aangepast.

Nogmaals ik heb groot respect voor de manier waarop jullie alles hier in goede banen (proberen) te leiden, maar als corrupte bejaarde bankiers zelfs van het woord VRIEND een probleem gaan maken dan mogen zulke flauwe reacties ook best op een ludieke manier mogen aangepast toch? En niet alleen van hen die zich uit de tent laten lokken :)

0    
RikB95

@ Denzz

Ik denk persoonlijk dat je het punt van Da Pope mist.

We zijn hier op een fansite, maar ook op een discussieforum.

Een discussie wordt voornamelijk gestart door een constatering, al dan niet provocerend. Dat Flieger dit doet en blijft doen getuigd vooral van een tunnelvisie, maar in principe zou dit binnen de "regels" van een discussie/debat vallen.

Een persoonlijke aanval, die niet ingaat op de inhoud, maar puur op de persoon, valt echter buiten die regels en ik vind persoonlijk dan ook dat deze terecht verwijderd worden.

HupNAC

0    
Denzz

@RikB95

Ben ik met je eens, m.u.v. Flieger

Dat is stelselmatig en bewust provocatief gedrag.


Dat gerelateerd aan dit topic:
Er valt volgens mij weinig te discussiëren over het woord 'vriend', wel over het doel waarmee het hier weer eens worst gepost.

Ontopic:
Rosheuvel verrast me positief. Laten we hopen dat hij deze lijn door kan trekken dan heeft hij er 18.999 vrienden en een moppersmurf bij!

0    
Gerrit

Was vanaf het begin al fan van deze man. Toen bij AZ was ie al goed alleen kreeg hij niet altijd de kans. Een hele goede vent met een geweldige voorzet. Blij dat wij als NAC hem binnen hebben gehaald want dit is een man die het wit van de achterlijn zal lopen dit seizoen :) !

Rosheuvel held!

0    
Jamack

@alleballenopwannie
Ik heb jouw initiële reactie, die hier volgens Da Pope niet door de beugel kon, niet gelezen. Ik hen daar dus verder geen mening over. Ik wil je graag laten weten dat ik jouw van voetbalkennis getuigende inbreng, miste en het nu dubbel jammer vind dat je, nu je net weer terug bent, je je opnieuw genoodzaakt ziet te stoppen met inbreng op deze site. Ik hoop je in de nabije toekomst weer te kunnen lezen hier.

0    
Da Pope

@Denzz en RikB95

Het blijft voor ons ook nog echt zoeken. We discussiëren daar onderling ook uitgebreid over en proberen ook op basis van jullie feedback bij te sturen. Het bewerken van reacties bevalt bijvoorbeeld weinig mensen, merken we. Kans is groot dat we dat anders aan gaan pakken.

Ik ben met Denzz eens dat doorlopend provoceren om de discussie te ontwrichten uiteindelijk veel meer kwaad doet dan een enkele boze reactie van iemand, die even gefrustreerd is. Wat we daar wel en niet toelaten is lastig op voorhand aan te geven. Weet in ieder geval dat commentaar altijd welkom is. Ik hoor graag jullie feedback. Dan weet ik tenminste wat wel en niet werkt of wat we anders moeten doen.

Ik weet inmiddels wel dat het bijna niet te doen is iedereen tevreden te stellen en ondertussen ook nog zelf plezier uit de website te halen. Ik heb best een olifantenhuid, vind opbouwende kritiek alleen maar fijn en kan ook doodsbedreigingen (echt meer dan eens gebeurd) prima relativeren, maar ik merk wel dat het me de laatste tijd steeds zwaarder valt. Bij sommige mensen lijken we het nooit goed te kunnen doen. Dat geldt trouwens niet voor dit topic. Hier is alles super redelijk. Maar het is echt niet altijd leuk meer en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet meer dan eens overwogen heb ermee op te houden. Misschien dat ik daarom extra hoop dat we er met zijn allen uit gaan komen.

0    
Jamack

@Da Pope
Ik snap jouw frustratie heel goed, daarom een voorstel van mijn kant dat misschien helpt.
Ik kan me voorstellen dat volgens jullie een reactie niet door de beugel vinden kan. In dat geval zouden jullie dit kunnen laten weten en om correctie vragen. De correctie komt wel of niet binnen een redelijk tijdsbestek. Komt die wel, dan kan het eerste bericht worden verwijderd, komt die niet, dan volgt ook verwijdering van het bericht maar is in ieder geval de kans geboden de reactie aan te passen. Ook leren anderen dan jullie zienswijze en kunnen daarop anticiperen er van uitgaande dat men te goeder trouw is. Zij dat dat onverhoopt niet zijn, vallen op deze manier door de mand.
Ik zie zelf al so wie so al een probleem met mijn voorstel, namelijk de tijd dat het bericht erop staat kunnen anderen daarop ook gaan reageren. Misschien een optie om reacties te weigeren op een bericht zolang de ‘bedenktijd’ actief is. Dit kan bij jullie verzoek om aanpassing worden gemeld.
Ik zal hier beslist het ei van Columbus niet hebben aangedragen, maar misschien dat het bijdraagt aan het wel vinden er van.

0    
Kinderkaartje

@Da Pope

en dat is dus precies wat ik met mijn reactie van 9:39 bedoelde: Hans Deelen kaapt elke discussie op jullie mooie medium.
En het vreemde is dat we er allemaal bij staan en er naar kijken. Keer op keer.

Op een eigenlijk positief en grappig bericht over Rosheuvel gaat de helft van de reacties niet over Rosheuvel, de goede aanwinst die hij (in potentie) is en dat mensen in de technische staf goed hebben gehandeld door deze man vast te leggen.

Nee, het gaat over Hans Deelen, zijn woordkeuze en jaagt gewaardeerde mensen als (mijn persoonlijke NAC vriend) Alleballenopwannie van deze site.

Nadat ene Robert (is volgens mij Hans Deelen zelf, gezien het taalgebruik en de woordkeuze. Het is ieder geval iemand uit Deelen zijn netwerk, maar dat kan ik allemaal niet bewijzen) mij maar weer eens voor iets heel smerigs heeft uit gemaakt, heb ik besloten om maar eens een paar weken niet te reageren en alleen van een afstand gade te slaan.

En je ziet het keer op keer gebeuren. Bij elk bericht zijn zijn er mensen die de discussie kapen waardoor er al heel snel niet meer on topic gereageerd wordt, maar op de persoon.

Kritiek mag, en we moeten heel kritisch naar onze mooie club blijven kijken.We hoeven niet met zijn allen polonaise te gaan lopen, nu we de eerste drie punten tegen een laagvlieger hebben binnengehaald. Maar als provocateurs als Hans Deelen hier de overhand krijgen wordt de site er niet beter of leuker op. Zeker niet als dat ten koste gaat van kenners en oprechte liefhebbers als Alleballenopwannie.

We kennen allemaal de (nauwelijks) verborgen agenda van Hans Deelen. En die moet naar mijn mening heel veel tegengas krijgen, en dat mag best onvriendelijk, mits boven de gordel. Tuurlijk; het is jullie site, dus jullie regels, maar houd voor jezelf wel heel kritisch tegen het licht wat (en wie!!!) je wel edit en wie niet.

0    
HenkTank4823

1 wedstrijd verliezen, en het hoofd van Smulders word geëist. Panniek alom, de wereld is te klein. Ik heb zelfs een reactie gelezen waarbij een supporter beweert zijn seizoenskaart te hebben doorgeknipt.

1 wedstrijd winnen, wederom tegen een potentieel degradatie kandidaat, en we zingen nog net niet wij gaan Europa in.

En ja natuurlijk, ook ik wil zoveel als mogelijk overwinningen behalen.

Maar kunnen we wel even de focus er op houden?

0    
Dromer

Hopen dat Rosheuvel de drank goed kan hebben dan. Wel mooi om te lezen dat dit zo afgesproken wordt met elkaar. Een teken van vriendschap of op zijn minst delen ze het gevoel dat ze onderdeel van een team zijn.

Dan het hele gedoe rondom het reageren op de site die door het team van BSR zo mooi gerund wordt. Beste BSR leden het is een verschrikkelijk moeilijk iets om iedereen te vriend te houden. Taalgebruik is vaak iets persoonlijks en wat de een als schelden ziet kan voor de andere tot zijn of haar gewone taalgebruik horen. Jullie willen een discussie platform dat is prima maar dan stel ik voor een goede definitie daarvoor te hanteren. Een discussie vindt plaats in gesprekken waarbij de deelnemers luisteren naar elkaar en op elkaar reageren. Een gesprek in de vorm van een dialoog waarbij meerdere mensen betrokken zijn. In het geval van Van Fliegertje is er echter geen mogelijkheid om te komen tot een dialoog. Zijn bijdrage bestaat uit monologen waarbij ook regelmatig in herhaling gevallen wordt en er met grote regelmaat zeer negatief over dezelfde personen gesproken wordt. Ook op jullie uitnodiging om eens een keer een goed stuk te schrijven over hoe amice/vriend/freund enz Deelen denkt hoe NAC beter geleid kan worden geeft hij geen gehoor. Naar mijn idee omdat er dan een discussie kan ontstaan gebaseerd op een gesprek met elkaar in de vorm van een dialoog.
In een discussie is het niet perse noodzakelijk dat er op het eind een gezamenlijke eensluidende conclusie is al zou dat wel mooi zijn.

Dhr Deelen zit bij heel veel mensen in hun irritatie zone en dat lokt reacties uit. Wat mij betreft is met die reacties ook helemaal niks mis en lijkt het, en dat is mijn persoonlijke mening, dat dhr.Deelen dit wel prettig vindt.

Kortom mijn advies aan jullie als leden van BSR leg niet op elk woord zout. Dhr. Deelen volledig bannen gaat je ook niet lukken. Hem uitnodigen voor een redactioneel stuk is ook zinloos.

0    
Kinderkaartje

HenkTank4823

Dan heb je niet goed geluisterd, zaterdag!
Op de B-Side werd wel degelijk "Wij gaan Europa in" gezongen.

Voor de rest heb je zeker gelijk. Het is voorlopig nog zeker geen Hosanna. Eerst maar eens kijken wat we tegen andere concurrenten, middenmoters en subtoppers klaar gaan spelen.

Over zingen gesproken: wat ik wel jammer vond is dat het "Niemand wint er in Breda" nou niet echt hard en van harte werd gescandeerd. Voor een hoop mensen misschien al te lang geleden om daar de betekenis van te kennen?

0    
Eddy W

@Kinderkaartje

Nu is het Flieger die reageert, maar die is een tijd weg geweest. In die tijd is de boel hier ontspoord. Moeten wij dan iedereen die een discussie uitlokt bannen? Flieger en een aantal anderen laten bij ons alarmbellen afgaan. Wij controleren deze extra scherp en als het niet kan, gaat de reactie eraf en/of krijgen ze een ban. Maar als iemand binnen de lijntjes blijft kunnen wij weinig doen. Wij willen immers een platform zijn waar iedereen, mits hij/zij zich fatsoenlijk gedraagt, op kan en mag reageren. Dan kan je gewoon niet alles maar verwijderen.

Natuurlijk moet het niet te koste gaan van andere gebruikers, maar wij willen niet meer terug naar de situatie van de afgelopen weken. Daarom zitten wij er wat dichter boven op de laatste tijd en dat doen wij echt niet altijd goed. Zoals Da Pope zegt is intern ook vaak een discussie over wat wel en wat niet. Inmiddels is, mede dankzij de drie punten, de sfeer een stuk beter en mag er ook weer meer. We accepteren alleen op de man spelen niet, simpelweg omdat er de afgelopen weken iets te veel mensen hier op die manier de sfeer bepaalde en er een aantal mensen, waaronder jij al dan niet tijdelijk weg zijn gegaan. En dat laatste vinden wij doodzonde.

0    
Dartfreak

Ik moet zuipen! Mitchel hedde gij mij nie geheurd? Oew voorzet is hier doe mij wa bier om het kwartier!

0    
Manmanman

Geheurd?! Das nie echt bredaos

0    
Kinderkaartje

Eddy W

OK, fair enough. Als gezegd: jullie site, jullie regels.

Persoonlijk vind ik woorden als azijnzeiker, zeikstengel, flapdrol, etc. geen echte scheldwoorden, maar meer type aanduidingen.
Toegegeven; waar leg je de grens dan wel. Dat is een heel lastig hellend vlak.

Ik ga gewoon weer terug naar mijn oude strategie die ik al een jaartje ofzo hanteer; ik reageer niet als een provocateur als Hans Deelen hier wat dan ook meldt. Vandaag heb ik zelf met mijn eigen afspraken gebroken, omdat na bijna 3 weken niet reageren mijn handen zo hard jeukten dat ik het echt niet meer kon laten.

0    
NAC-till-I-die

Du du du du du du Mikhael Rosheuvel!
Du du du du du du Mikhael Rosheuvel!

0    
Kinderkaartje

Nou BSR; do your thing!

0    
tripomatic

Mikhail moet zuipuuuuuuuh!

Mitchell hedde gij 'm nie geheurd?

Gif hem maar bieeeeeeer!

Ieder kwartieeeeeeer!

B)

0    
buurman

Beste Da Pope,
Ik sta wel bekend als iemand die zijn mening zegt , ook negatief als ik dat terecht of nodig vindt. Tegenkritiek kan ik goed hebben zelfs als het persoonlijk wordt.

Maar kijk hoe jullie site is uitgegroeid. De (TV) interviews, de statistieken, de analyses, de wedstrijdverslagen, de voorbeschouwingen etc. etc.
Daarnaast wordt er gemiddeld genomen prima inhoudelijk discussie gevoerd. Ik steek van bepaalde reageerders regelmatig iets op.

Ik denk dat het een prima streven is reacties waar disrespect de boventoon voert te weren. En als jullie zelfs de moeite nemen ze aangepast te plaatsen dan neem je veel op je schouders. En inderdaad dan kun je niet iedereen tevreden stellen. Daarnaast mag iedereen, iedereen wordt zelfs uitgenodigd, zonder profiel reageren.
Ook dat nog eens.

En dat valt het me in bovenstaande discussie op dat "de ketel de pot gaat verwijten."
Dan kom je er dus nooit. Wat je krijgt is "ja maar als hij dat mag zeggen mag ik ook dit zeggen....."

Kortom gewoon doorgaan op de huidige weg wat mij betreft. We hebben een site waar we trots op mogen zijn.

0    
buurman

ik vind - dan valt en de pot verwijt de ketel.

0    
HenkTank4823

@ Kinderkaartje. Was helaas aan het werk dus niet in het stadion aanwezig helaas.

@ EddyW. In de tijd dat flieger weg was is de boel hier ontspoord?

Merkwaardig ;)

0    
leeuw

Mag ik dan zeggen dat wanneer Flieger hier wél aanwezig is dat hij de trein weer op de rails zet i.s.m. BSR??
Is NAC dan wél gebaat met zo'n reactie van Flieger 17:08?
Flieger speelt hier ook weer op de man en altijd weer in de meest negatieve klank.

Misschien is het een optie om Flieger zijn eigen Gal-rubriek te geven waar zijn volgers c.q. eigen synoniemen al hun negatieve rotzooi mogen spuien.

0    
Eddy W

@Henktank
Dat staat wel los van Flieger, maar het is wel in zijn afwezigheid gebeurd. Dus het geeft vooral aan dat het zeker niet alleen door hem komt.

0    
Eddy W

@Leeuw,
Die is zo ver ik zie door mijn collega's verwijderd.

0    
Becherovka

@BSR

Met het kijken naar de nieuwe site. Hebben jullie overwogen om het reactiesysteem op de schop te nemen? Dat de beter gewaardeerde reacties prominent te zien zijn en de slechter gewaardeerd normaal of niet? (Zie ook hoe Tweakers het doet)

Daarmee kan je jezelf een hoop trammelant besparen én leg je de moderatie deels bij je lezers (duimpjes en scoren van reacties).

0    
Bundy Geeren Noord

Lekker door blijven melken.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja