Overal waar we komen

Van der Gaag kent geen twijfel: Koch behoudt aanvoerdersband

Ondanks forse kritiek op aanvoerder Menno Koch zal hij zijn band behouden, zo bevestigt hoofdtrainer Mitchell van der Gaag voor de camera van Omroep Brabant. Koch zal daarom gewoon weer de band dragen in het duel tegen AZ, morgenavond.
Mitchell van der Gaag geeft desgevraagd uitleg aan Omroep Brabant, over Koch. "Op dit moment is er voor mij geen twijfel. Ik weet uit ervaring zelf dat spelers aanvoerders zijn en dat op een andere manier invullen dan spelers die geen aanvoerder zijn, die veel nadrukkelijker op hun eigen manier aanwezig zijn. Menno is gekozen door de groep, bovendien. Dat is op dit moment het probleem niet. Het probleem is dat we het met z'n alle, als team zijnde, het niet voor elkaar krijgen." Menno Koch zelf bevestigde nogmaals dat de band geen last voor hem is, zoals hij in gesprek met ons eerder al vertelde. Over de kritiek op hemzelf is Koch duidelijk: "Uiteindelijk gaat het erom dat we het op het veld laten zien. Vorige week hebben we dat niet laten zien, dan krijg je dit soort dingen. Op het moment dat we winnen, en ik doe precies hetzelfde, dan hoor je niks. Ik kan hier niet zoveel mee."

Bron: B-Side Rats, Omroep Brabant

Volgend bericht
Mats Seuntjens ontbreekt bij AZ 69 reacties
Terug naar overzicht
118 Reacties
0    
Bart

Je moet ook niet in onze zwakke verdediging nog meer problemen creeeren dan er al zijn en als je zn band afpakt zou dat nog meer van zn vertrouwen eraf halen.

0    
Willemf5

Misschien niet de beste aanvoerder die we ooit hebben gehad, maar om dit nu weer overhoop te gooien is ook weer zoiets...

0    
van Flieger

De opinio comunis is wel dat Koch er geen reet van kan en ook de persoonlijkheid niet heeft om als aanvoerder, als leider, gezien te worden. Hij werkt zich weliswaar uit de naad maar bakt er weinig van. Zonder hardhitter Pablo Mari door de mand gevallen. Een beetje zoals Penders vroeger, die was zonder Zwaanswijk opeens ook een hele matige verdediger.

0    
Eljé

Wie hebben de critici eigenlijk op het oog als alternatieve aanvoerder?

0    
Da Pope

@van Flieger

De vergelijking met Penders gaat wat mij betreft niet op. Ook in de jaren voor de komst van Zwaanswijk was Penders een dragende speler bij NAC. Volgens Ten Cate was Penders goed genoeg voor de Nederlandse top, maar had hij zijn houterige uitstraling tegen. Bij Koch zit niet alleen zijn uitstraling hem in de weg.

0    
van Flieger

De beste speler of de speler die het meest kan opbrengen moet maar aanvoerder zijn. Helaas hebben ze daar bijna allemaal een probleem mee. Niemand is in vorm, niemand blaakt van het zelfvertrouwen. Van Leer en Kali hebben intern de schuld gekregen van de flop in Doetinchem. Als daar geen consequenties uit voortvloeien zullen andere gasten zich afvragen wat ze nog bij ons NAC doen.

0    
Dun Diëe

Dus wie weet komt hij, hopelijk, beter tot zijn recht met onze nieuwe Fransoos naast hem.

0    
van Flieger

Nee, de vergelijking met Penders ging wel degelijk op. Van Flieg heeft hierover nog uitgebreid gesproken met Ernie B. Die zag wel wat er aan de hand was. Die wilde niet dat Penders het hele veld over rende en dan bij een counter nergens te bekennen was, een eigen doelpunt produceerde of weer eens geblesseerd raakte. Hij zag zijn beperkingen en vertelde Robbie Roosendaal klip en klaar dat hij achterin moest blijven staan en vooral niet te ver naar voren of instappen. Een soort zelfde afspraken die MvdG nu met Koch heeft. Met als verschil dat Mets geen Zwaanswijk is helaas.

Later zou Robbie Rancune op payday voor Brandts negatief over hem spreken in het door Basje van Bavel georganiseerde lynchtribunaal voor Ernie. Zo is het gegaan en daar moet U het mee doen.

0    
ibio

Tja,
Je moet inderdaad niet teveel gaan veranderen nu. Ik snap dat Koch daardoor aanvoerder blijft. Je creëert meer chaos door nu je aanvoerder te veranderen. Het is nu aan Koch om te bewijzen dat hij waardig is, want dat heeft hij tot nu duidelijk niet laten zien.
Het blijft echter wel een grote fout van MvdG om Koch captain te maken ipv MTV.
MTV is op basis van leeftijd, ervaring en prestaties wél de juiste captain.

Hoe zit het overigens met de blessures van Fernandes, Ilic, Verschueren en MTV?
Mijn hoop is gericht op deze spelers; als zij fit worden, dan wordt het misschien nog iets

0    
Da Pope

@van Flieger

Dan moeten we wellicht een onderscheid tussen de oude en de jonge Penders maken. Penders in zijn laatste jaren had het inderdaad niet helemaal meer, daar heb je gelijk in.

0    
Bart

Zon aanvoerdersband telt alleen voor de scheids dat ie wat meer mag zeggen maar een aanvoerder staat ook zonder band op t veld leiding te geven... zon band niet teveel waarde aan hechten

0    
van Flieger

Overigens zijn ze weer ziek zwak en misselijk. Allouchi in de basis man man man. Een stevige nederlaag gaat het worden, vorig jaar werd het pas een wedstrijd toen Sadiq er inkwam.

De hamvraag is hoe het publiek zich zal houden. Zullen zij woedend, razend en kwaad worden? Zullen zij gelaten en met glazen ogen gezapig de uitgang zoeken ? Of zullen er bij zijn die verhaal willen komen halen bij de luyden die ons NAC nu al ruim 5 jaar naar de afgrond aan het dirigeren zijn ?

0    
Frankske

@flieger Waarschijnlijk gaat iedereen dronken naar de uitgang.

Wel oppertunistisch weer hier. Eerder word je doodgegooid met verhalen dat Koch er geen reet van kan en zijn band in moet leveren, dan komt er een verhaaltje uit de club en is het weer van 'ach, je moet het ook niet groter maken, en niet omgooien' etc.

De achterban is net zo wispelturig als het beleid

0    
Beest

Morgen als publiek er vol op klappen!
Mensen die fluiten en met witte zakdoekjes gaan zwaaien : OPDONDEREN! En nooit meer terug komen . Er is hierdoor nog nooit een speler beter Door gaan spelen.

Dus of volle bak geluid maken van de bSide tot g. Of je bek houden en je bier opdrinken. Zeiken doen we na de 90 ste minuut.

Voor morgen: hopelijk gaat korte is bankzitten want dat is by far de slechtste buitenspeler van de eredivisie. Kaikai maar is laten spelen.

Geen el allouchi en geen van leer dan heb ik er vertrouwen in . Leigh voor karami en anholt weer terug naar rechtsback . Eigen spelers en geen huurlingen!

0    
Pizzabakker

Robbie Roosendaal en Robbie Rancune! Die nicknames had ik nog niet eerder gehoord!

Wat de aanvoerdersband betreft: Zo'n band wordt schromelijk overschat. Leider wordt je niet, dat ben je. Met of zonder band. Wel goed dat Koch er zelf niet mee bezig is en zich focust op het beroerde spel dat werd vertoond.

0    
D'n Beuk

Gelukkig knikte Penders nog wel eens verdedigend een corner weg en aanvallend een corner binnen, iets wat ik de lamzakken van nu de laatste tijd niet meer zie doen

0    
Ere

In mijn ogen heeft het geen toevevoegde waarde om zijn band af te pakken, hij blijft uiteindelijk toch basis staan. Er is geen berer alternatief hij is nog steeds de beste van de slechtste, Mets van vervangen gaan worden door de nieuwe CV.
Van een band afpakken gaat niemand beter spelen en Koch gaat alleen maar slechter spelen daardoor.

0    
Sjef de gevulde koek

Koch was tegen de graafschap een drama. Heeft werkelijk alle duels verkoren van een niet fitte Benschop was echt pijnlijk om te zien. Overigens de andere 10 deden het niet veel beter natuurlijk en buiten koch zou ik niet weten wie wel aanvoerder moet zijn dit moment. Maar morgen nieuwe ronde nieuwe kansen ik zal er weer staan en hopen op weer een wonder. HUP NAC

0    
Jojo7b

Pff, als van der Gaag een man is gaat ie er is aan staan en zegt ie waar t op sta. Koch die band af en dr uit snap sowieso niet waarom meijers is verhuurd...

0    
am

Voor mij maakt het geen reet uit wie aanvoeder is. Over morgen. Als je 100 keer tegen AZ speelt verlies er 99. Datzelfde geldt voor Ajax. Dusmaak je vooral geen illusies. Twee wedstrijden om eens wat uit te proberen. Van der Gaag maakt de opstelling en niet wij, hij maakt de spelers ook heel de week mee.

0    
Ouwe Spionkop

Koch vind ik geen aanvoerder. Maar ja wie dan wel? Eigenlijk niemand.
Helaas mag ons Franse verdediger morgen niet meedoen van vd Gaag. Dus weer Mets en Koch. Diepe diepe zucht.

0    
Rat uit Rijen

Wat een lulverhaal weer van onze trainer.

“Uiteindelijk gaat het erom dat we het op het veld laten zien. Vorige week hebben we dat niet laten zien, dan krijg je dit soort dingen. Op het moment dat we winnen, en ik doe precies hetzelfde, dan hoor je niks. Ik kan hier niet zoveel mee.”

Nou zeg... Wat laat Koch het toch op het veld zien... En echt niet alleen vorige week! Ik krijg inmiddels kriebels van de koppigheid van deze trainer. En dan ook zo'n uitspraak als: "Ik kan hier niet zoveel mee.”
Nee... dat blijkt inmiddels wel...

0    
NAC!!!

De kritiek komt nogal door zijn wekelijks zwak optreden. Luchtduels ok, maar dan stopt het wel vind ik. Een aanvoerder zet je nu niet zo gemakkelijk op de bank. Echter vind ik hem wekelijks 1 van de zwakkere schakels. Daarom ook die kritiek beste trainer. De man straalt niets uit. Voetbalt als een natte krant en draagt de verdediging verder weinig bij, en toeval of niet. Dat missen we nu wel gezien het spel en de ranglijst. Of ben ik fout?

0    
JohanB

@Beest

Ik maak zelf wel uit hoe ik mezelf op de tribune gedraag, daar betaal ik namelijk voor zolang het binnen de normen blijft. Als er iemand verzaakt of een onbegrijpelijke fout maakt dan fluit en scheld(op een normale manier) ik gewoon. Of kom jij me dan even van de tribune schoppen zodat ik 'opdonder' en me vertellen dat ik nooit meer terug mag komen??

Ik zei je morgen graag komen vertellen tegen mij dat ik me bek moet houden.

0    
Rechtsback

Volgens bn de stem speelt onze Franse vriend niet morgen, ( hij zal niet starten, moet eerst met 2e meedoen dinsdag). Nou weet ik niet of hij überhaupt een versterking is maar hoe is t in Godsnaam toch mogelijk. Overal worden spelers aangetrokken die, terwijl de inkt van hun handtekening nog niet droog is al op t veld staan, maar bij nac arriveren ze geblesseerd, met trainingsachterstand, niet fit genoeg etc etc. Wat n club hebben we toch.

0    
NAC!!!

MTV is de enige verdiende aanvoerder. Maar bij degradatie zijn we zulke spits ook nog kwijt. Echt triest. De man werkt scoort en draagt de ploeg wel. Daarom de verdiende zanvoerder. Niet mevrouw koch. Sorry hoor

0    
Ouwe Spionkop

Het heeft natuurlijk ook geen zin geblesseerde spelers aanvoerder te maken. Ik vind Verschueren nog wel een alternatief. Maar ja ook geblesseerd helaas.

0    
Robert

Deze trainer is gewoon op zijn ontslag uit. Anders valt deze onzinpraat toch niet zo te verklaren.

Van Leer laten staan, El Allouchi er weer in, je gelooft het niet, en Kastaneer en Van Rosheuvel samen in de

voorhoede!

Dat wordt weer een overlopen middenveld.

Zet de vechters erin! Dus Leigh op het middenveld voor Verchueren.

En Kali weer eens ziek, zwak en misselijk. Heeft Abdellaoui niet een assistent nodig? Makkelijk

baantje, waar je niet moe van wordt

0    
Becherovka

@Da Pope

Penders onder Brandts was tussen 2006 en 2008. Qua leeftijd waren dat de topjaren van een verdediger.

0    
Beest

@johanb

Als jij zo'n supporter bent die alleen ze bek opentrektt wanneer er wat te zeiken valt kom ik je met alle plezier vertellen dat je op moet donderen naar Tilburg. Daar heben ze zat van dat soort walgelijk volk.

Zing je de longen uit het lijf en schreeuw je het team naar voren heeft iedereen het recht om te schelden en te vloeken. Zolang het inderdaad niet met ziektes zijn. Te veel nieuwkomers die trekken alleen hun bek open wanneer er iets fout gaat en worden daarop terecht toegesproken Door andere supporters die er al jaar in jaar uit staan (bside)


Als jij je aangestroken voelt over het eerste stuk moet je jezelf af gaan vragen wat je bij nac komt doen

0    
10Diego

vooral steeds hetzelfde blijven doen en niks veranderen, dan wordt de uitkomst vast anders. Wat een ellende. De komst van Verberne werpt inmiddels ook zijn vruchten af.

0    
nacman

gezeik om niks dat hij maar eens gaat voetballen Koch in plaats van elke wedstrijd lucht te dekken

0    
10Diego

@rechtsback, onze Franse vriend heeft al een hele tijd niet gespeeld. Een top versterking. Criteria waren: fit, directe versterking en bijvoorkeur de taal machtig.

Vul zelf maar in of het technisch hart succesvol is geweest in de window.

0    
NOAD

@ van flieger
Gaat het voor de rest wel goed met u?

0    
Ouwe Spionkop

Kan NAC de kosten van het revalideren van Ilic en Fernandes in rekening brengen bij City?
Als je dan in manuren gaat rekenen gaat het flink in de papieren lopen.

0    
The Don

Iedere wedstrijd na afloop brullen dat hij zich in de steek gelaten voelt en iedere keer weer dezelfde ellende opstellen. Wat een slapjanus!

0    
van Flieger

Hoe is het overigens met Penders en Ten Rouwelaar in de staf mogelijk om de ene kutkeeper na de andere in huis te halen en de slechtste centrale verdedigers van de ere op moeten stellen ? Durft dan niemand leiding te geven ?

0    
Da Pope

@Becherovka

Van Flieger heeft het over het feit dat Penders zonder Zwaanswijk niet zo goed meer was. Zwaanswijk vertrok in de zomer van 2010. Toen was Penders al 34.

0    
Da Pope

@Van Flieger

Vergeet niet dat ook Verberne én Van der Gaag verdedigers waren. Dat de technische staf de defensie niet op orde krijgt, is onbegrijpelijk.

0    
Nacamdam

Ik heb van der gaag nog geen 1 keer over de wedstrijd van morgen tegen AZ dat hij er 100 procent voor gaat en alles zal doen voor de 3 punten

Zegt al veel

0    
Ouwe Spionkop

Ik begrijp echt niet dat je die Fransman gewoon niet opstelt. Bij Groningen hebben ze 6 nieuwe spelers en die staan er gewoon meteen in.
Minder ritme dan Mets en Koch kan hij niet hebben.

0    
JohanB

@Beest

Ik trek mn mond open wanneer ik zelf wil. Of het nu goed of slecht gaat, ik bepaal zelf of ik hard zing of dat ik scheld. Zoals iedereen dat zelf mag bepalen, daar betaal je immers ook voor zolang het binnen de normen blijft.
Of moet iedereen volgens jou 90 minuten kei hard gaan staan zingen? Ben je dan pas echt een grote supporter?
Dus degene wie de hele wedstrijd het hardst zing en springt is de grootste NAC supporter?

Laat iedereen lekker in zijn eigen waarde en zelf bepalen of ze zingen of schelden. Zolang iedereen zich aan normale normen en waarden houdt is dat geen probleem. Dat je op de Bside lekker stoer iedereen uit loopt te kafferen die nieuw is en niet doet wat jij wilt dat ze doet prima, maar ik denk als je dat op Vak G komt doen bij de wat rustigere garde dat je dan snel van je maniertjes af bent.

En dat jij mij wilt komen vertellen dat ik op moet rotten naar 'Tilburg' (zoals jij net zegt, geen idee hoe jij aan de link Tilburg komt en wat dat met onze club te maken heeft?) moet je dat lekker doen.
Denk voortaan even na voor je stoer loopt te reageren en loopt te roepen dat mensen op moeten donderen en niks bij NAC te zoeken hebben als ze niet 90 minuten doen wat jij wilt.

0    
10Diego

@da Pope, dat zegt wellicht veel over de spelers ipv over de trainers

0    
Arie

Dan ken ik ook geen twijfel. Van der Gaag out.

Wie dan aanvoerder? Nijholt of Te Vrede. Die hebben nog iets wat op een leidersrol kan lijken.

0    
Schrikbarend

Weer van leer karami en mets wat een schande morge weer...trainer is weg kwijt...verschueren kan niet spelen helaas kali ziek mooi zo dan mounir maar

0    
Beest

@schrikbarend

Waar haal je deze info vandaan?

0    
Tram

Onze trainer houdt vast aan wat de selectie heeft gekozen en dat is simpelweg prima.
Hup Koch, Hup NAC!

0    
Chris W.M.

@Beest

https://www.bndestem.nl/nac/de-toekomst-van-nac-staat-op-het-spel-we-moeten-voor-elkaar-door-het-vuur-gaan~a76069a3/

Mogelijke opstelling
Van Leer; Karami, Koch, Mets, Gersbach; Nijholt, Lundqvist, El Allouchi; Rosheuvel, Kastaneer, Kaikai.

"Mounir El Allouchi lijkt bij afwezigheid van Verschueren de grootste kanshebber om het middenveld met Ramon Pascal Lundqvist en Gianluca Nijholt te completeren. Mühren heeft net als Kali immers weinig aanspraak gemaakt op een uitverkiezing in de basiself. In de aanval staat Giovanni Korte vrijwel zeker zijn plaats af aan Sullay Kaikai. "

0    
Schrikbarend

Bn de stem

0    
Ojee

Dat laatste schrijft Yadran B. momenteel iedere week, Chris .W.M.

0    
Beest

@Chris

Okee bedankt. Jammer dat el allouchi erin staat maar kali is ook verschrikkelijk. Mooi nieuws dat kaikai zijn kans krijgt

0    
Beest

Wat ik dan wel onbegrijpelijk vind is dat sjors en sjimmie weer centraal achterin staan . Dervite kon maandag mee doen bij jong nac om wedstrijdritme op te doen maar moest mee trainen.

0    
am

Ik had dit aan het begin van het seizoen niet verwacht. Maar Verschueren wordt erg gemist.

0    
van Flieger

Zolang "de supportertjes" praten over spelertje A en trainertje B keuren zij vanaf het ereterras alles goed. Volgende trainer ? No problem. Degradatie is jammer, maar kan ze weinig schelen.

Het wordt pas vervelend als er kritiek op hen komt. En ze worden narrig en onhebbelijk zodra er gevraagd wordt naar de Shareholder Agreement. Ronduit onbeschoft en agressief worden zij als gevraagd wordt naar de details van de transactie van 5 jaar geleden waarin zij plotsklaps de meerderheidsmacht grepen. Alsof zij prive 6 miljoen krediet hadden uitstaan aan NAC. Het publiek werd misleid en zij hadden opeens ons NAC in handen. Voor een dubbeltje op de eerste rang.

Hoe komen we van deze wanbeheerders af is nu het grote thema.

0    
Theoden King

Nu begrijp ik er niets meer van.

Naar aanleiding van de wanprestaties na de winterstop zou Van der Gaag zijn selectie moeten terugbrengen tot twintig welwillenden. De rest rucksichtlos verbannen naar het tweede of de tribune. Nou hoort Koch weliswaar bij de welwillenden, maar deze man kan de aanvoerderslast niet dragen. Die band moet - bij afwezigheid van Te Vrede - naar Van Leer of Lunqvist.

0    
D'n Klaagmuur

Hoe Koch stond te schutteren vorige week was gewoon gênant. Zodra er een bal in zijn buurt komt breekt de paniek uit. Die man schiet ballen weg alsof hij voor het eerst op een voetbalveld staat.

Dat mensen hem nog de hand boven het hoofd houden is gewoon lachwekkend. We zijn hier godverdomme met topsport bezig, maar blijkbaar vind een deel hoer dat we ze moeten behandelen als een stel kinderen van 6 jaar oud die we eeuwig een "heel goed hoor jongetje, jammer, volgende keer beter" moeten nageven na weer een zaadpot en een aai over de bol.

Koch is hét toonbeeld van dit nikszeggende, stuurloze elftal

0    
Gerrit

Koch speelt matig en oogt gewoon niet alsof hij er steeds werkelijk voor gaat. Wel zitten altijd zijn haartjes perfect en, ik heb erop zitten letten tijdens de wedstrijden, doet ie meerdere keren zijn haar weer goed. Daar kan ik helaas niet zo goed tegen. Ook tegen ado zag ik hem te vaak met zijn haar bezig als de bal ook maar een beetje uit de buurt was. Ik mis Penders ondat hij altijd van het veld afstapte met een bruine/zwarte broek. Dus Koch bewijs het tegendeel eens en maak zoveel slidings dat je broekje niet meer herkenbaar is, want nu vind ik het maar slap.

0    
Breda

@ Robert

Leigh voor Verschueren???? Dan moet je echt je mond houden want als iemand gemist werd is het wel Verschueren en als je 1 speler niet centraal op het middenveld moet zetten is het Leigh.

0    
Ed Ziektewet

Haal die Koch er eens uit!
Deze niets uitstralende drol aanvoerder maken is de eerste flinke fout van MvdG dit seizoen. Wekelijks bij de slechtste zo niet de slechtste op het veld. Snel die Fransman erin!

0    
Gerrit39

Ja tuurlijk koch blijft aanvoerder nog meer ellende.Of beter gezegd nog steeds ellende.Je moet niet de poppetjes op hun plaats willen zetten als jezelf nooit goed staat en de zwakste schakel bent achterin.

0    
Mark Bieritieti

Wel typisch dat de compleet verguisde Verschueren (door Smulders gehaald) nu door menigeen gemist wordt...Het kan verkeren.

0    
ome cor

Suppoters moeten niet zeuren over wie er aanvoerder is of niet.
Leuk dat je overal een mening over hebt en je overal tegenaan bemoeit, maar laat de spelersgroep en de staf DIT gewoon zelf beslissen. Schreeuw de spelers liever naar voren ipv de grond in.
We verliezen niet omdat "de verkeerde" de band draagt ?

0    
Judge M.

Verschueren werd enkel verguisd toen hij op rechtsachter werd opgesteld. Ik durf de bewering wel aan dat hij dit jaar onze en meest constante middenvelder is..

0    
van Flieger

Het begint steeds meer mensen op te vallen dat de eigenaren de club lelijk in de shyte hebben laten zakken door het weigeren om serieus geld vrij te maken. Nog geen maand nadat zij zichzelf celebreerden en brulden dat Goetzee het zo geweldig had gedaan bleek er een miljoenengat te zijn omdat ruim tweederde van de selectie onbruikbaar is in de eredivisie. Bin PEC, Grunn en Willem2 werd wel een juiste analyse gemaakt en kwam er boter bij de vis. Bij ons NAC bleven zij met zn allen impotent. Er kwamen een paar aardige spelers maar geen jongens die het niveau structureel opkrikken. Degradatie kan hen geen reet schelen, hun kerstvakantie was belangrijker. Jokers. Bokhonden.

0    
Nr. 20

Zoals eerder gezegd totaal niet eens met kritiek op Koch. Werkt als een van de weinige voor elke meter. Dat het geen technicus ok maar dat hoeft ook niet. Gaat meer om spelers om hem heen. Een Rosheuvel die niet meeverdedigd, invaller Muhren die nog schoner het veld afkomt dan dat hij het betreedt, een El Allouchi met tikkie breed en zo vaak man laat lopen. Nijholt die wekelijks mannetje laat lopen waaruit goals vallen. Kali tja wat doet die. Karami die er geen een voorzet uithaalt en geen een duel aangaat, Mets die al tijdje weg kwijt is, Gersbach die nog moet wennen en als slotstuk een keeper achter hem die nog geen punt voor NAC heeft gepakt....kortom volgens mij ligt het niet enkel aan Koch. Wel mag hij keer zijn aanvoerderschap uitdragen en bovengenoemde spelers aanspreken en wegzetten. Per slot van rekening ben je het verlengstuk van de trainer!!

0    
Sjaak Wit

Mooi dat Menno zelf ook zegt dat ie niet alleen slecht speelt met een aanvoerdersband... Zonder band is hij net zo slecht zegt um..... Man man man wat een beperkte voetballer....! Slechtste aanvoerder ooit!

0    
Henkie

@Mark Bieritieti

In het land der blinden is een éénoog koning..

0    
Ollie bier halen

Kan iemand die Fliegergrammafoonplaat weer ff uitzetten met zijn pseudo-intellectuele gebral!

0    
Dromer

@ Von Flieger 16.41u

Kunt u ons de simpele supportertjes misschien uitleggen hoe wij 5 jaar geleden misleid werden toen de zhn grote drie ineens de macht bij NAC kregen? Dat ze er prive geen 6 miljoen in hadden zitten kan ik niet rijmen met eerdere berichten van u waarin u zegt dat hun aandelen geen waarde meer hebben en dat ze die voor een paar centen moeten verkopen.
On topic. Ik hoop tegen beter weten in dat de trainer morgen toch iets anders kiest dan hetgeen het interview mogelijk doet verwachten. Ik zou zeggen kies voor spelers die willen strijden met een drang naar voren

0    
Breda1965

en daarom gaan we dus degraderen...gewoon doorgaan met dezelfde ellendelingen...mvdg moet echt buitengezet worden...3 mnden geleden al..

0    
van Flieger

Het was een schuldconversie naar aandelen. Over de precieze deal doen zij schimmig. Masr q ding is zeker, NAC had geen 6 mio schuld aan de 3 heren. Blijkbaar mochten zij toen wel bij investeren, iets wat zij anderen later ontzegden.

Inderdaad is de waardebepaling van de aandelen het grootste geheim van de club. Maar iedere avcountant die aan deze circustent meer waarde toekent dan de helft van wat zij erin staken zou onmiddelijk geschorst moeten worden.

0    
a

Onze Franse aanwinst moet eerst een wedstrijd of zeven bij de reserves mee doen, vervolgens wordt hij bij de volgende 4 wedstrijden in de 88 minuut ingebracht. logisch toch????

0    
van Flieger

Hoeveel rendement zal een 2e degradatie binnen 4 jaar de aandeelhouders opleveren denkt U?

Min 40, min 50 of min 60% ?

In juridische geschillen rond onbehoorlijk bestuur en mismanagement wordt in de financueke wereld altijd gekeken naar wie de feitelijke leiding had. Als dat de 3 meerderheidsaandeelhouders waren die ook overal toegang tot hadden en meededen, dan worden die aansprakelijk gesteld of beboet, en ook de directie of de toezichthouders al nagelang eea te bewijzen is. De streng gereguleerde financiele wereld is natuurlijk lang niet te vergelijken met de voetbalwereld met zijn cowboys en schijnconstructies, zijn lakse toezicht en zijn wanbeleid. Er is veel mogelijk.

Bij ons NAC is teveel fout gegaan de afgelopen 5 jaar om de huidige one tier board members nog te kunnen feliciteren met hun geweldige post-Mommers prestatie.

0    
scheppioni

Ja dan ben je echt stekeblind of koppiger dan een ezel ! Dit gaat dus de doodsteek voor ons NAC zijn, zo'n mensen zoal koch en vd gaag stellen hun eigen belang boven de club !?! Hoe is dit mogelijk en dd staf zijn dus weer jaknikkers !!! Wat een ellende !

0    
ome cor

@Breda1965
Gaaaap

0    
Louiske

@beest. ik bepaal zelf wel of ik fluit of niet. Weet niet of je er bij was in Doetichem , ik wel en daar heb ik die slapjanussen uitgefloten ja. En als ze met dezelfde instelling het veld afgaan als tegen Willem 11 en de graafschap fluit ik ze weer uit. niemand die me tegen houd .
Ik sta met trotst te klappen als ze er alles aan gedaan hebben maar toch geen punten hebben binnen geharkt. Maar geen inzet en de kantjes er aflopen kan niet!!

0    
Johan

Nu moet ik toch even hard lachen.

“.De streng gereguleerde financiele wereld is natuurlijk lang niet te vergelijken met de voetbalwereld met zijn cowboys en schijnconstructies, zijn lakse toezicht en zijn wanbeleid. Er is veel mogelijk.”

Zegt medewerker van een Fraude bank.

0    
Dromer

Dank heer Von Flieger

U zegt dus: Zij waren schuldeiser van NAC en die schuld is omgezet naar aandelen. Volgens mij in de tijd dat NAC in de richting van een faillissement ging. Het zou dus zo maar kunnen dat zij toen extra geïnvesteerd hebben waardoor andere schuldeisers afbetaald konden worden. Maar goed dat is gissen door mij.
Aandelen zijn waard wat de markt er voor geeft natuurlijk. Daarnaast is er een bedrijfswaarde. En pas bij een verkoop zal blijken wat de waarde van de aandelen zijn. Alleen kan niemand een aandeelhouder dwingen te verkopen volgens mij.
Het klopt inderdaad dat de aandeelhouders weinig duidelijkheid geven over het interne gebeuren. Dat is jammer

0    
Hans

@ hans deelen: WIE moet de aandeelhouders dan ter verantwoording roepen en hen beboeten???? Tot nu toe alleen mister Deutsche Bank alias Van Flieger....in woord dan.

0    
misterbean

Ik vraag me af of er verbetering gaat komen na onderstaande uitspraken gelezen te hebben:

Verdediger Dorian Dervite maakt volgens Van der Gaag wel deel uit van de wedstrijdselectie, maar is nog niet klaar om te starten. De Fransman zal dinsdag eerst bij Jong NAC minuten maken. Het zwakke tweetal Menno Koch en Karol Mets lijkt ondanks de stevige kritiek op hun povere spel het vertrouwen te houden van de technische staf. Evenmin staat het aanvoerderschap van Koch ter discussie. ,,Hij is gekozen door de groep, hij is niet het probleem”, zegt Van der Gaag. “En voordat we ons alleen op hem en het centrale duo toespitsen, daar ligt het probleem niet.”

https://www.bndestem.nl/nac/de-toekomst-van-nac-staat-op-het-spel-we-moeten-voor-elkaar-door-het-vuur-gaan~a76069a3/

0    
robert

@Breda. Verschueren is geblesseerd! Wie niet bij Nac? Ik zal verder mijn mond houden, Houd het droog! Het de

mond snoeren is je belangrijkste kick?

0    
am

@Scheppi
Laat het nemen van beslissingen nou maar over aan de mensen die elke dag met die jongens werken.

0    
Breda

@ robert,

Aha bedoelde je het zo. Sorry dan heb ik niks gezegd. Ik dacht dat je bedoelde dat Verschueren uberhaupt vervangen moest worden. Zal wel komen door al het gezeik op Verschueren altijd.

Overigens dan zou nog nooit Leigh daar zetten (en ik ben fan van Leigh) maar die wordt in een positiespel gek getikt.

Zou Leigh niet gewoon op linkshalf/buiten kunnen spelen. Leverde toch 2 assists af in 1 wedstrijd. Heb ik Allouchi nog niet zien doen. Maar Leigh heeft wel een lijn en een simpele opdracht nodig. Ook als CV is ie niet geschikt.

0    
Bolle Damen

Ik denk dat na een nederlaag morgen VdGaag zelf opstapt. Beter gezegd; dat hoop ik. Grootste miskoop trainer bah bah. Bakt er niks van.

0    
jvt

"Op het moment dat we winnen, en ik doe precies hetzelfde, dan hoor je niks. Ik kan hier niet zoveel mee.” zijn de woorden van meneer Koch.
Maar dat is het juist; op het moment dat je precies hetzelfde doet winnen we geen pot! En dus blijf je ons horen. Wat een lulverhaal weer. Het is dus nog veel erger, de man geen geen zelfreflectie.

Jvt schreef al eerder dat Van der Gaag's eerste grote fout was Koch aanvoerder te maken. Deze bij Utrecht mislukte man zal nooit de strijd aangaan maar Van der Gaag heeft net als Smulders liever watjes rond hem heen.

Jvt gruwelt van het feit dat het aanvoerderschap van Koch betekent dat ie speelt. Willen we nu NAC in sneltreinvaart naar de kelder van de KKD? Stuurt Van der Gaag aan op zijn ontslag? Dan moeten we vooral zo doorgaan. Koch heeft niet de drive van een aanvoerder en is geen voorbeeld van een over mijn lijk mentaliteit en hoort zelfs niet in de basis. Maak een statement, neem die aanvoerdersband af en verhef als trainer je stem eens. Laat Koch het met zijn spel eerst maar eens bewijzen. Sliding maken is knie intrekken, dit is geen voetballer maar een man voor achter het bureau met een maatschappelijke carrière.

0    
Remieto

Menno koch aub lever die band in en ga je eerst focussen op je verdedigende kwaliteiten en godverdomme
PASSIE STRIJD BELEVING EN INZET


Een NOAD dus

3 punten morgen

Met zn alle vanaf minuut 1 erachter gaan staan
COME ON NAC

0    
scheppioni

@am
Dat is nou net wat men bij ons nac ook denkt en staan we dus waar we nu staan met geen greintje overtuiging en enigszins herkenbaar nac !!! Sommige zijn dus echt een NAC shirt onwaardig !

0    
Wolfmanjack

Als we maar spelen zonder Korte en el Allouchi. Doen ze mee dan heb ik totaal geen vertrouwen in NAC en nog minder in vd Gaag.

0    
ibio

Ik vrees dat van Flieger toch wel zijn gelijk gaat krijgen over de bestuurlijke wanorde..
man man man, wat is het toch weer een ouderwetse teringzooi

wij zijn trouwens de enige ploeg in de eredivisie die meer verzwakkingen dan versterkingen heeft gekregen.
dankjewel technisch hart,

0    
TvB

Ik denk dat wanneer Tevrede weer in de basis kan beginnen, dat Koch zn band kan inleveren.
Je pakt zn band niet af als je geen alternatief hebt lijkt me!

0    
scheppioni

Liever Gio Korte dan koch, kali en van leer !

0    
Sjak

@Beest.
Vertrek zelf naar Ajax kan je met de Jostiband daar meedoen. Verder sluit ik me helemaal aan bij Louike.

0    
F8Hipster

Ziet F8Hipster nu dat Jvt in navolging van Flieger ook in 3e persoon enkelvoud over zichzelf gaat schrijven?

0    
Dun Diëe

"Jvt schreef al eerder dat Van der Gaag’s eerste grote fout was Koch aanvoerder te maken."

"Jvt gruwelt van het feit dat het aanvoerderschap van Koch betekent dat ie speelt."

Dank dat ik voor het slapen gaan nog even hardop schaterlachen mag. Je maakt zo'n karikatuur van jezelf, echt niet te geloven. Het is uiteraard lastig te bepalen zo via een forum, maar ik krijg de indruk dat je het zelf nog geeneens in de gaten hebt.

Goed, wat moeten we hieruit nu concluderen? Dat MvdG ontslagen moet worden en dat we jou in zijn stoel zetten? Godallemachitg, dan hoor ik nog liever van Fliegert aan.

0    
Vreven4president

Koppige eigenwijs. Wat een daadkracht wederom. Je moet gewoon de ware leider aanvoerder maken. Ik kan me niet voorstellen dat Menno dat is. Wie wel, is een goede vraag. Verschueren misschien, die heeft vorig seizoen een exclusieve persoonlijke cursus bek-opentrekken van Vreven gehad. En gaat samen met te Vrede voorop in de strijd.

0    
D'n Klaagmuur

Steeds weer refereert onze kale gek naar de wedstrijden van voor de winterstop.

3 wedstrijden waarbij Leigh op linksback speelde en van Anholt op rechtsback (van Anholt kwam er na 37 minuten in voor Sporkslede). 3 wedstrijden waarin we mede door hun aanvallende spel 7 punten behaalden.

En wat doet van der Gaag na deze wedstrijden? Hij flikkert ze er beide uit. Schiet mij maar lek.

0    
Robert

@Breda. Wat ik wilde aangeven, is dat wij in deze fase vechters en kerels nodig hebben. Ik weet ook wel, dat Leigh geen wondervoetballer is, maar er op links wel voor gaat.
Geen komedianten als El A., die altijd met zich zelf bezig is en altijd verzaakt.
Daarom ook Kaikai en niet Kastaneer op links.

0    
Donald Trump

Iedereen kan kletsen wat die wil. Maar de teainer voldoet niet. Hij krijgt de ploeg niet aan het voetballen. Hij kan blijkbaar zijn ideeen (goed of slecht) niet overbrengen..

Dat ligt niet aan de spelers.. hij moet duidelijk zijn en de ploeg scherp krijgen.

Iets wat Vreven wel beheerste.. al zat Stijn 100 jaar tribune., dan nog had hij de ploeg scherp gekregen, vertrouwen in ploeg gekregen etc.

Mvg voldoet vanaf dag 1 niet. Smulders had goede selectie samen gestemd.. behalve de trainer dan..

Een fout van hem was dat jij succestrainer Vreben heeft weggejaagd.

0    
Zagge

Ik citeer Van der Gaag: Menno is gekozen door de groep, bovendien.

Dat begon lekker met het gezag dan..
En daarnaast de helft van die van toen is nu weg of geblesseerd. En euhm hoezo bepaald een groep dat. En omdat een half jaar geleden de groep het koos laten we alles zoals het is want het geet ook echt wel lekker zo. Wie is er nou de baas hier?

Zucht

0    
Ratkopf

Sorry hoor maar iedereen zag al na de dramatische voorbereiding dat koch verreweg een natuurlijke aanvoerder is. Donder op met die flapdrol. Samen met mets en v leer een grote gore bende die zelfs tegen de A1 van city 3 doelpunten om de oren kregen (excl. v leer) vervang mets en koch nou maar. Mensen doen laatdunkend over Meijers maar die leidde wel de reeks in naar promotie en nam vorig jaar ook Mari zo nu en dan bij de hand. Koch was in zijn eerste periode bij NAC indrukwekkend maar daarna heeft hij het nooit meer waargemaakt

0    
Dutchbird

Kut, jvt heeft ons allen gewaarschuwd en wij hebben deze betweter massaal genegeerd. Shame on us.

0    
MickJ

Als meneer het geen ene reet of zak uitmaakt of hij de aanvoerdersband draagt
dan snap ik niet wat hij hier komt doen ,OPZOUTEN DAN MAAR.
SCHAAM JE . En als de verantwoordelijke in de geval MvdG hier niet op reageerd
ja dat slaat ook geen leiderschap uit.
Nog gekker als de groep daar ook achter staat ,dan kun je nagaan wat voor een
verantwoording er leeft in de groep NUL,NUL
Het hobbelt naar het eind van het seizoen en denkt, DOEI ALLEMAAL we zijn is weg.
Dit heb ik in geen 60 jaar meegemaakt, je zult ze maar in dienst hebben.

0    
Fred1

Laten we de naam van de club dan meteen omdopen tot FC Koch !!
Als iedereen die houten Klaas niet te pruimen vind en onze trainer hem tegen beter weten in opstelt, betekent dit her einde van V d Gaag en het sportieve failliet van NAC .
Verder heeft Flieger het volkomen bij het rechte eind over Penders. Eng kereltje die Penders .

0    
Ivo

Koch en Mets staan voor nog een seizoen onder contract. Het was vorig jaar al tobben, maar met de steun van Mari lukte het net.

Of we nou degraderen of niet, hier kunnen we niet nog een seizoen mee verder. Maar ik kan me niet voorstellen dat de clubs in de rij staan voor deze verdedigers.

Voor de zoveelste keer moet de bezem door de selectie, werkelijk niet te geloven hoe NAC de laatste 5 jaar miskoop na miskoop opeenstapelt.

0    
De bal is rond

Lees zojuist dat vd G het niet nodig vindt om te wisselen !
Als je een gemotiveerde wisselspeler bent, hoe voel je je dan onder deze trainer ???!!!!!
Hoe bestaat het dat je als trainer geen signaal afgeeft naar ongemotiveerde spelers, als ze nou eens 1 keer verzaken, maar week na week !!!!!

P.s volgend jaar weer lekker op trainingskamp, lekker naar de zon ???????
Werkt wel hè als je als trainer een week lang je groep in een andere omgeving bij je hebt,
Goed voor de motivatie, centen zat !

0    
Frank

Niemand kan bij een ander in het hoofd kijken. Maar de gedachte dat de heer Van der Gaag aanstuurt op een mooie vertrekregeling komt op mij steeds minder paranoïde over. Wat resteert is hoop. Hoop op een wondertje dat ons NAC in de eredivisie gaat houden. En als een wonder ergens mogelijk is, is dat in de voetballerij. Ik wens ons daarom sterkte vanavond. We gaan ervoor, want er resteert niks anders.

0    
KINGKONG breda

Never change a winning team was het toch of geldt bij deze trainer het tegenovergestelde? Ik denk dat onze Zweedse vriend de aanvoerdersrol beter kan invullen. Stilstand is achteruitgang. Het lijkt me duidelijk dat verandering nodig is om vooruitgang te realiseren. Wat mij betreft is een andere aanvoerder daar ook onderdeel van. Zolang er nog geen stabiliteit in dit team is, is de zoektocht naar balans en evenwicht nog niet afgerond. Ben zeer benieuwd welke opstelling hij hanteert vanavond! Toch weer zin in. Hup nac

0    
NAC4ME

Ik ben het niet met iedereen eens. Ik denk dat koch nu meer met bijzaken dan met voetballen bezig is. Hij is geen schim van de verdediger van vorig seizoen. Ik zou met hem in gesprek, wel laten voetballen en de band aan Mitchel toevertrouwen.

0    
ibio

Ik las op VI dat Gersbach tegen de Graafschap 33 keer balverlies heeft geleden,

Gregh Leigh deed het in zijn laatste wedstrijden een stuk beter. Ik begrijp er dan ook helemaal niks van waarom er zonodig een linksback gehaald moest worden. Had gvd een goede CV gehaald, had al je geld in Tapia gestopt. ipv Karami, Gersbach en die onbekende Fransman.

Lang leve het technisch hart(cynisch) , wat een slecht idee is dat zeg....

Pierre riep natuurlijk na ado thuis, dat er geen spits bij moet, waarom? Eigenbelang!
Omdat zijn zoontje dan meer kan gaan spelen.
en dat was ondat Kastaneer 45 minuten goed speelde als linksbuiten....

0    
Sjaak Peerenboom

Verschueren moet nooit maar dan ook nooit meer opgesteld worden!

0    
Chris W.M.

@Sjaak Peerenboom

Misschien moet je maar eens een andere sport gaan volgen. Voetbal is blijkbaar niet je ding...

0    
Sikora

Ondanks dat ik geen fan ben van Koch zou ik (naast de geblesseerde Te Vrede) ook niemand kunnen aanwijzen die wel geschikt is voor de band.

0    
Rudy

"Vorige week hebben we dat niet laten zien, dan krijg je dit soort dingen. Op het moment dat we winnen, en ik doe precies hetzelfde, dan hoor je niks. Ik kan hier niet zoveel mee.", volgens Koch. Beste meneer Koch, als je wint, dan doe je namelijk niet precies hetzelfde. Dan heb je je gehouden aan de gemaakte afspraken, dan heb je je goed ingezet voor NAC en dan heb je een goede leiding gegeven aan het elftal enz. enz.

0    
Ivo

Mogelijke opstelling volgens BN/De Stem:
Van Leer; Karami, Koch, Mets, Gersbach; Nijholt, Lundqvist, El Allouchi; Rosheuvel, Kastaneer, Kaikai.

Voor El Allouchi denk ik de laatste kans, na zijn hele zwakke pot tegen Willem 2, waarin hij ook nog rood pakte. Echt dramatisch was dat.

Koch en Mets zullen het moeten laten zien, Dervite komt er aan.

Hopelijk speelt van Leer weer eens een foutloze wedstrijd. Die vind ik de laatste tijd ook minder.
Kaikai en Lundqvist moeten het aanvallend doen.

Normaal gesproken verliezen we, maar je blijft toch hopen.

0    
Klep

Toch wel opvallend dat hier louter en alleen negatieve reacties te bespeuren zijn. Exact een jaar geleden hadden we ook 16 punten na speelronde 20, maar stonden we 16de. Bij de meesten is het glas altijd half leeg.

Bij mij half vol.

Hup NAC

0    
a

We kunnen nu wel alle pijlen richten op Koch, maar NAC heeft in mijn ogen nog steeds een keepersprobleem.
van Leer Is in de goal zeer onzeker, kost punten in plaats dat hij punten red!!
Dit heeft ook nadelige gevolgen voor de centrale verdedigers.

0    
scheppioni

@ Klep
Als je niet snapt dat het te maken heeft op de manier hoe ? En exact een jaar geleden telt niet want we wonnen ook vandaag een jaar geleden met 6-1 !

0    
Martin

Het is tegen beter weten in vandaag weer met mevrouw Koch in de basis starten. Ik zou niet meer de straat op durven als speler als ik iedere week zo presteerde zelfde geldt voor die idiote trainer.
Er worden gewoon weer 3 verliespunten ingecalculeerd in plaats van een degelijke opstelling neer te zetten die AZ kan bestrijden. Die nieuwe verdediger is nog niet klaar er voor wat een idiote stelling mevrouw Koch is er al jaren niet klaar voor, niemand kan het slechter invullen dan deze pseudo aanvoerder en parodie op een kerel die kan verdedigen, wat een softy zeg.
Geen vertrouwen in vanavond ik ga dan ook niet, laat mijn plek maar lekker leeg en die blijft leeg zolang die irritante slome er in staat ik ga voor mijn plezier en niet om me een maagzweer te ergeren. Ik ben het zo zat , wanneer gaat zo'n lul van een trainer uiteindelijk wel een keer maatregelen nemen, denkt hij aan een wonder vandaag, een Heernveennscenario kan je uit je hoofd zette.
En vanavond als toetje blijkbaar ook die Elalouchi weer die op de plek van een werker als Verschuren komt te staan die trainer snapt er geen flikker van.

Laad alle berichten na dit bericht in
Nee
Ja