Go to Top

Teamplay@NAC mobieltjes inzamel actie

Teamplay@NAC mobieltjes inzamel actie

Teamplay@NAC zal de komende tijd een oude mobieltjes inzamelactie houden. Dezen zullen worden evrwerkt door Brainscape, die weer een partner van Teamplay zijn.

Met de opbrengst van deze actie kan Teamplay@NAC haar activiteiten weer door zetten.

Aan het einde van de wedstrijd NAC-PSV worden door vrijwilligers van Teamplay@NAC speciale retourenveloppen uitgedeeld waarin de oude mobieltjes kunnen worden ingeleverd. U kunt deze gratis opsturen maar u kunt ze ook inleveren voorafgaand aan de wedstrijd NAC – FC Groningen. Er staan deze wedstrijd bij iedere ingang grote tonnen waar u uw mobieltje(s) in kunt doen. Wilt u kans maken op een gesigneerd wedstrijdshirt vergeet dan niet uw naam en telefoonnummer op de envelop te schrijven. De mobieltjes worden gerecycled en de gehele opbrengst gaat naar Stichting Teamplay@NAC.

, , , , , , , ,

6 Reacties op "Teamplay@NAC mobieltjes inzamel actie"

 • MV
  4 maart, 2010 - 16:55

  De mijne ligt al in Waalwijk ;-)

  0

  0
 • te dik
  4 maart, 2010 - 21:21

  hale wie kan mij helpen? ik heb een retro nacshirt gekocht xl, maar hij moet 1maatje groter zijn,(ruilen) iets te veel gepilst bij nac.

  0

  0
 • Johan
  4 maart, 2010 - 21:31

  Wij kan me helpen? Ik heb ook een retroshirt XL. Ik moet ook een maat groter.

  0

  0
 • ratje076
  4 maart, 2010 - 22:29

  Ik heb ook een retro shirt gekocht een L en ik moet een XL hebben kan iemand helpen??

  te dik of johan misschien??

  0

  0
 • te dik
  4 maart, 2010 - 22:39

  hey ratje076 als we nog iamand vinden die een xxl heeft voor mij, dan ken de mijn xl wel nemen. wel lastig zo

  0

  0
 • ratje076
  5 maart, 2010 - 14:36

  @ te dik

  kan je niet met mij ruilen en dat je dan mijn l probeert te ruilen tegen een xxl;)

  groeten

  0

  0