Wij gaan niet opzij

Contractbesprekingen NAC en El Allouchi in impasse

Italo

Afgelopen week gaf directeur Manders aan het contract van onder andere Mounir El Allouchi te willen verlengen. Desgevraagd geeft de aanvallende middenvelder tegenover BN DeStem toelichting. De onderhandelingen tussen beide partijen liggen op dit moment stil.

Het huidige contract van El Allouchi loopt na dit seizoen af. NAC heeft na de zomer getracht dit contract open te breken, maar zover zijn beide partijen (nog) niet gekomen: “We hebben gesproken in september, ik heb een aanbod gekregen, wij hebben toen een tegenbod gedaan en daar is het gestrand. Op dit moment ligt het stil.”

Zelf ziet de 26-jarige creatieveling een langer verblijf in Breda zeker als een optie: “Laat ik vooropstellen dat ik me dit jaar, met de nieuwe trainers, echt gewaardeerd voel. Ik sta open voor alles. Ik ben 26, het liefst wil ik de eredivisie in en als dat met NAC kan zou dat ideaal zijn.”

El Allouchi is één van de spelers van de vaste kern waar trainer Maurice Steijn graag mee richting de Eredivisie wil. De middenvelder gaat over een maand alweer zijn tiende kalenderjaar in bij NAC. In 2012 kwam hij over van RBC Roosendaal.

Bron:
B-Side Rats, BN DeStem
Volgend bericht
Man of the Match: NAC - FC Volendam (3-0) 67 reacties
55 Reacties
106   27  
since1912

Mounir = NAC.

Dit gaat wel goedkomen.

106   27  
since1912

Mounir = NAC.

Dit gaat wel goedkomen.

57   7  
Mitchel

Best verbaasd om te lezen dat hij pas 26 is. Heb het gevoel alsof hij al een ‘echte’ routinier is binnen dit team en al sinds mensenheugenis bij nac speelt. Ondanks dat hij altijd ‘maar’ een zesje of zeven scoort een waardevolle speler. Genoeg spelers in die jaren gezien die meer talent leken te hebben, maar wel door de ondergrens zakten.

28   1  
geelzwartwit

Ik ben heel erg benieuwd omdat Maurice het wel in hem ziet zitten maar het team nu nog wel heel erg de aanvoer van het middenveld naar de spitsen mist. Of het nou El Allouchi Azzagari Immers of wie dan ook is een of twee van de spelers moeten we bepalender worden. Zelf hoop ik dat Azzagari doorbreekt met belangrijke assists.

We gaan het zien.

10   25  
P

NAC is ook in gesprek met Mounir El Allouchi over een verlenging van zijn contract. "Als je gesprekken voert dat je dat in principe om te kijken of je langer verder kunt.

En vanaf september nog geen tegenreactie van NAC, raar !!!

25   20  
Ivo

Dit verklaart misschien ook het haantjesgedrag tegen Volendam. Mounir wil zichzelf bewijzen, voor een contract bij NAC, of misschien ergens anders.

Voor Mounir is het goed om ergens anders te gaan voetballen. Andere club, andere omgeving, en dan kijken of je nog wat meer uit jezelf kan halen.

Vanuit NAC bezien twijfel ik. Mounir scoort overal een zesje of zeventje. Op de flanken, op 10 of iets dieper op het middenveld, hij blinkt nergens echt in uit. Het is wel een degelijke speler om in je selectie te hebben, makkelijk om in te passen.

33   37  
Ed

Houden die gast. Mounir = NAC !!

27   12  
Cees

Allouchi, mag van mij bij NAC blijven, maar voetballend gezien, puur beoordelend op zijn actieradius, tempoversnellingen, collectiviteit, hm,..hm,..... Verder denk ik dat Azzagari niet al te lang meer in de pikorde achter hem blijft staan? Die heeft meer power, versnellingen, en lijkt mij een speler die nog behoorlijk wat rek naar boven heeft. Maar nogmaals, laat hem maar kekker bij NAC blijven. Goed voor hem en voor NAC.

16   26  
Statler

Impasse lijkt me wat zwaar aangeduid als het even stil ligt.
Neemt niet weg dat El Al erg belangrijk is voor het team.

28   33  
Ad B uit Roosendaal

Mounir is een waardevolle speler en een echte NAC-man.

Helaas krijgt hij meerdere keren kritiek op deze site, maar hij is naar mijn mening heel belangrijk voor het elftal.

NAC-spelers Mounir en Sydney moeten blijven!

17   2  
Jandorstig

Had hij voor het seizoen niet gezegd dat hij zeker niet ga verlengen, omdat hij een andere uitdaging wilde?

37   5  
Massaro

Prima speler voor elke KKD club. Leuke speler wanneer je echt veel beter bent dan de tegenstander, maar wordt verder enorm overschat. Geen speler die een elftal aan de hand neemt en is zeker te licht voor de eredivisie. Wordt creatief genoemd maar zoekt altijd de veilige oplossing. Eist veel ballen op om deze vervolgens weer breed of achteruit te spelen.

23   4  
RV

Een echte middenvelder voor het huidige niveau. In de Eredivisie een speler die je er prima bij kunt hebben als twaalfde man.

Goede voetballer maar toch te weinig beslissend en dan met name qua doelpunten productie. Veel te weinig voor een speler die ook regelmatig een vrije rol heeft voorin.

Ik zou het mooi vinden als hij verlengt, mocht hij dat niet doen een mooi afscheid en hem een leuke transfer gunnen. Azzagari is echt mijn man geworden en is er zeker voor de eerste divisie klaar voor. Die wil ik een heel jaar zien spelen eigenlijk op het huidige niveau.

Vraag is welke clubs er voor El Allouchi komen. Als hij transfervrij is zijn er wel eredivisieclubs als Emmen of Fortuna die hen durven oppikken, anders niet.

14   13  
Kipiani

Mounir kan beter. Kan best goed voetballen en kan misschien ook wel mee bij Willem 2 of Sparta met een basisplaats.
Als is die Harroui wel een klasse beter, agressiever en doel gerichter.
Maar voor Mounir en NAC is het goed dat hij elders gaat spelen.
Uit die veilige comforzone welke NAC hem biedt en waar hij gretig gebruik van maakt.
Wij hebben geen misplaatste vedette nodig, een speler waar we ook nog nauwelijks mee winnen.
Wel of geen eigen jeugd verleden is niet relevant.
Mounir is toe aan iets anders.

24   11  
Mo

Heeft deze jongen niet teveel noten op zijn zang?

39   21  
Viking

Niet verlengen. Met hem komen we al jaren niet verder.
Tis allemaal net nie...
Dus lekker laten gaan.

34   7  
Sjef de gevulde koek

Ik denk dat de meeste mijn mening wel weten. Top gozer en altijd vol respect over NAC. Maar ik kan er niet meer naar kijken. 10x liever azzagari die volle gas geeft. Jammer dat we er geen piek aan overhouden maar verwacht dat hij gaat en zou het niet erg vinden.

8   7  
Scheppioni

Idd Viking !

27   14  
Belgische Naccer

Lekker laten gaan. Voegt niks toe aan NAC.
verdedigt bijna nooit mee, en vertraagd onnodig het spel en veel te vaak onnodig balverlies.

Maar Allouchi is niet slechter dan Immers en Malone of Bilate Dit zijn gewoon geen spelers (meer) waar je de eredivisie mee in kunt.

Maar met Monsalve, Riera en Noblejas wel..

Ow wacht...

25   25  
Beest

Ik slaap nog 3 jaar slecht als hij bijtekent.

En mag zeker niet hopen dat hij nog meer gaat verdienen. Nooit goed voor meer dan 6 assist en 6 goals per jaar in de kkd. Die goal van afgelopen vrijdag mag niet op zijn naam komen . Wat een kut vrije trap was het geweest als die speler hem niet had aangeraakt.

Gewoon lekker weg laten gaan. Azzagari is nu al beter en heeft bijna de zelfde stats qua minuten
en veel betere steekbal

9   31  
f.van son

Laten ze die el allouchi nu ook nog weglopen? Waar zijn ze daar toch mee bezig?

9   28  
Tipex

Mounir is een toffe gast met het hart op de juiste plaats. Een echte knuffel Marokkaan. Hopelijk kunnen we hem behouden.

11   26  
henk

Onderschatte speler. In de 1e divisie goed voor minstens 8 goals en 8 assists. Een van de weinige spelers in de selectie die nog wel eens een bal naar voren speelt. Moet wel bepalender worden. Zou treurig zijn als we zwakkebroeders als Immers, Malone en Bilate wel een contract geven, maar iemand die werkelijk iets toevoegd laten vertrekken.

29   3  
Molenschot Loco

Ik zou voor azzagari kiezen ipv el allouchi....beide sympathieke personen....maar azzagari heeft meer dreiging naar voren en is meer aanvallend ingesteld dan mounier iets te veel balletje terug....

14   9  
Tip

Meningen verschillen gelukkig. En als dat fatsoenlijk wordt geformuleerd levert het een goeie discussie op zoals nu. Het is meen ik vrij simpel. Als je de focus op ElAl zijn zwakkere punten legt ben je een criticus van hem. En let je andersom op zijn sterke punten zie je hem graag spelen. Mentaal is het een prima gast, is bekend bij zo wat iedereen.

Dat werkelijk iedere trainer hem een basis plaats geeft zegt heel veel en misschien wel alles. Steyn wil ElAl meenemen naar de ere en Steyn ziet het als gediplomeerd trainer op het hoogste niveau en ex-betaald voetballer echt veel beter dat wij. Ondanks dat wij gemiddeld zelf zeer gewaardeerde en verdienstelijke spelers waren in het eerste elftal van FC de Rukkers.
Mocht ElAl blijven dan zegt Tip... Top.

30   11  
Kaketoe

Eindelijk weg? Veruit de minste nac er, aardige gozer, behalve dat gedrag in het veld. Als we in de aanval zijn speelt EA verstoppertje, of laat de platte hand zien omdat hij de bal niet wil hebben. Als hij de bal heeft vertraagd hij het spel en speelt de bal vervolgens het liefst terug naar 1 van de centrale verdedigers. Als de tegenstander in de aanval is dan is EA druk aan het wijzen wie welke man moet dekken maar EA dekt zelf lucht, hij wint geen enkel duel en verovert nooit de bal. De meeste assists is een hoge prijs voor een speler waardoor je altijd met 10 man speelt

15   7  
Dolf

Kaketoe @
Eindelijk iemand die het door heeft.
Dit roep ik al enkele seizoenen.

12   11  
Ouwe Spionkop

Vreemd dat Manders in de Stem. podcast zegt dat contractverlenging al zo goed als rond is terwijl dat niet zo is.
Met van Hooijdonk het zelfde spelletje. Die wacht ook nog steeds ondanks de belofte in september dat hij een langdurig contract zou krijgen.
Die Manders vertrouw ik voor geen meter.

3   0  
geelzwartwit

@ouwe spionkop

Zo goed als rond is net rond als zo goed als niet rond.
Een woordvoerder zal zolang het niet rond is altijd vanuit het positieve spreken

En mbt wie weet er nou hoe alles precies in elkaar steekt?

2   3  
geelzwartwit

*edit

Mbt Sydney

16   6  
RV

Je hoeft ook totaal niet treurig te zijn dat je er geen piek aan overhoudt. Dat hadden sommigen vorig jaar ook bij Arno Verschueren maar die heb ik echt nog geen minuut gemist dit jaar. Ook een goeie kerel maar die bracht NAC geen steek verder, dan moet je als beide partijen zakelijk afscheid nemen.

Wat een verademing met Haye.
Die maakt geen doelpunten maar dat verwacht ik ook niet van een nummer 6.

18   8  
Gerrit

Mounir moet heeeuuuul blij zijn met een contractverlenging. Grossiert in foute keuzes in het veld en vertraagt daardoor het aanvalsspel. Handelingssnelheid te laag en weinig inzicht. Ik snap niet dat dit een onbetwiste basisspeler is.

14   3  
SjorsNac

Gun hem in ieder geval het allerbeste, trouwe speler geweest en als er iets moois op zijn pad komt moet nac meewerken.

Paar miljoen binnenhalen in woestijn is ook geen gek idee.

22   5  
Henkie

Leuke jongen, matige speler. Vaak vertragend en zelfs in de KKD niet zo veel rendement. Voor de ere zéker niet goed genoeg. Wat mij betreft niet verlengen.

17   7  
Arie

Mooi!
Middelmatigheid troef deze jongen. Zal het niveau nooit omhoog krikken en na vrijdag helemaal afgedaan na dat gedoe bij zowel de vrije trap als de pingel.

9   8  
Rubenac

Contract verlengen is oké.
Maar wel als vaste twaalfde man.
Blinkt nergens in uit, maar wel een op en top prof.

15   4  
Kisku

Niet verlengen,haalt heel het tempo eruit geen loopvermogen en met die bal die tom haye moet nemen had ie geluk met zon slappe bal kan je nooit scoren .leuk voor middenmoot jupuler divisie niet meer..waarom staat hij er altijd in bij iedere trainer omdat ze op een half veld trainen en dan komt ie tot zijn recht ,maar op groot veld snelheid,schot kracht en dan heb ik het nig niet over omschakelen en terug verdedigen..na dit seizoen afscheid van nemen als je door wilt pakken

3   17  
NAC BVB 1860

Ado draait slecht met die Ruud Brood,
Zijn achternaam doet hem al eer aan , Brood = broodtrainer ;-)
De Stillems achter tegen de kAZen ....

Het gebeurd allemaal eind 2020 ;-)

12   4  
Henkie

Wat is er ineens mis met Brood dan? Deed het niet super, werd toen ontslagen door onze vriend TvdA. Verder niks gebeurd naar mij bijstaat.

Ado is gewoon een kut team dat zonder Brood ook al kut draaide.

9   19  
Willem 4,5

Monier is my man. Een speler met een fantastische instelling en mentaal een topper. Haalt nooit een tien maar ook nooit geen vier. Vastleggen die gast en rap, behoord bij de betere van NAC , of gaan we Immers nog langer vastleggen?

4   17  
ome cor

Het weekend is nog niet eens voorbij, maar de komkommertijd is al weer aangebroken.
Gelukkig weer een topic waar we voor- en tegenstanders in hebben voor de discussie. Al heeft niemand hier ook maar enige inbreng in.

Ik denk dat Mounir een hele waardevolle speler voor NAC is, een routinier die de boel best wel kan aanzwengelen.
Echter moet hij zich natuurlijk niet gedragen alsof hij de enige is die kan voetballen in deze selectie. Hij mag ook gewoon z'n plek weten in het geheel.

Al met al denk ik, zeker voor de eerste divisie een waardevolle speler. Voor de eredivisie vind ik hem misschien nog iets te licht. Hoewel het aan het team ligt hoe iemand individueel uit de verf komt.

Mounir had volgens mij eerder zelf ook de wens om nog eens elders te gaan ballen, misschien wel in een zandbak waar wat grotere zakken geld klaar staan. We gaan het zien, maar om nu 2 dagen na de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar al meteen te jagen op Manders/Steijn voor wat betreft contractbesprekingen is voor mensen die echt niks anders te doen hebben.

18   6  
Wolfmanjack

Laten gaan !! Vertraagt het spel.

5   7  
Nacman

Heel simpel je speelt graag voor NAC of niet .
Ik zelf denk dat monier graag wil cashen in de zandbak.

18   5  
RwE

Niet verlengen, lekker laten gaan.
Hij heeft niet het niveau of de kwaliteiten die NAC omhoog zal brengen...Ook heeft hij zelf aangegeven na dit contract elders aan de slag te willen gaan...
Veel succes verder Mounir!

4   3  
NAC BVB 1860

Zijn jullie allemaal vergeten dat met Ruud Brood Gradje Damen te pas kwam?
Geweldig voetbal he?! toen....
Onder Peter Hyballa ging het pas draaien , of hebben jullie allemaal met pakjes avond een zeef gekregen?

5   4  
Nachoreca1

Mag wat mij betreft blijven. In deze competitie, waar we nog wel even inzitten, een goede speler...dat ik dat ooit nog zou zeggen...
Zie overigens cambuur als winterkampioen onthaald worden....mijn god, wat Hebben we het weer verkloot.....fucking cambuur op 11 punten afstand.....
Fijne dagen allemaal.

4   1  
Nr. 20

@kaketoe helemaal mee eens!

1   1  
NAC BVB 1860

Mooie naam heb je RWE toevallig supporter van Rot Weiss Essen?

8   5  
willem 4,5

Een positieve reactie over El A staat altijd garant voor veel duimpjes omlaag, zo voorspelbaar en ook heel leuk vind ik die voorspelbaarheid. Hoop ook dat ie een contract in Emmen tekent , dan gaat ie als een speer waarschijnlijk, net zoals Rai Vloet bij Heracles en Stokkers bij RKC en Sydney binnenkort ergens.

6   4  
Jacks

Prima goser maar niet als profvoetbaler! En zeker niet bij NAC. Snel laten gaan aub! Winnen wij de oorlog niet mee! Helemaal eens met kaketoe..

Succes Mounir!

1   0  
Kiwi

Niet praten maar zaken doen

3   0  
Rat uit Rijen

Mounir moet lekker naar de zandbak gaan... En dan kan Azzagari doorbreken.

2   0  
Gman

Met alle respect. Bij andere clubs gaat het ongeacht status van de speler als volgt: wil je niet verlengen, dan gaat vanaf nu een talent (azzagari) minuten en meters maken, want daar kan nog wel geld aan verdiend worden. Of je tekent bij, of je moet het doen met wat invalbeurten vanaf nu.

Lijkt me idioot om een speler die sowieso gratis weg wilt gaan lopen nog op te stellen

1   0  
t.0.0.n

Hij heeft zijn best gedaan maar om nou te zeggen dat de speler ons echt een stap verder gaat brengen dat dacht ik niet. Het is speler met creatieve gedachtes die altijd wel een voldoende scoort, handelings snelheid is veel te laag omdat hij maar met 1 been kan voetballen en dat is rechts. Met hetzelfde been aannemen als dat je uit gaat passen dat kost simpelweg teveel tijd en op deze leeftijd moet je niet gaan verwachtehn dat zijn linkerbeen nog beter gebruikt zal gaan worden. Dat enkel met rechts voetballen is er te veel ingesleten.

1   1  
Martinus

Verbaast me toch wel dat velen hem zomaar weg willen hebben. Het is voor NAC veel beter om de selectie bij elkaar te houden. El Allouchi is multifunctioneel en kan mee naar een hoger niveau. Geen kartrekker, maar hoe beter het elftal speelt, hoe beter Mounir speelt. Kan in de eredivisie ook gewoon mee. Speelt hier al 10 jaar en is onder vrijwel elke trainer één van de eerste namen die wordt genoteerd. Altijd een professional geweest, altijd teruggeknokt. Ik weet nog goed dat NAC hem van de hand wilde doen, Mounir heeft zich zelf laten gelden op het veld en zijn verblijf bij NAC helemaal afgedwongen.

Soms moet je koesteren wat je hebt. Hoe kan men massaal roepen dat Sidney moet blijven, terwijl we deze echte clubman gerust willen laten gaan? Het zou absoluut andersom moeten zijn.

2   0  
Dutchbird

Als hij wat meer aanvallende oplossingen kiest kan Mounir een nuttige speler zijn voor NAC in de KKD. Niet meer dan dat en zodra hij zelf denkt dat hij belangrijker is, gaat hij fouten maken.
Modaal KKD salaris, meer is hij niet waard.

Laad alle berichten na dit bericht in