Wij gaan niet opzij

Marcel van Hooijdonk Real Estate blijft supporter van B-SideRats

Benn076

In juni van 2019 mochten we aankondigen dat Marcel van Hooijdonk Real Estate supporter werd van B-Side Rats. Vandaag mogen we het heugelijke nieuws brengen dat het bedrijf zijn supporterschap heeft verlengd! Ook het komende jaar mogen we rekenen op de steun van Marcel van Hooijdonk Real Estate.

Marcel van Hooijdonk is dus al geruime tijd supporter van B-Side Rats. Met zijn bedrijf Zuylenstaete Vastgoed was hij al eerder aangesloten als supporter van dit platform. Maar hij heeft vooral een echt geel-zwart hart. Zo kennen we hem onder andere als broeksponsor van de NAC Jeugdopleiding, hielp hij het NAC Museum bij het terughalen van het kampioenhorloge op een veiling en zit hij zelf al decennia lang op de tribune van het Rat Verlegh Stadion én eerder het NAC-stadion aan de Beatrixstraat.

Over Marcel van Hooijdonk Real Estate
Marcel van Hooijdonk Real Estate koopt, transformeert en verhuurt en geven daarmee bestemming aan leegstaande ruimtes waar mensen behoefte aan hebben. Zo verhuurt het bedrijf veel kamers in studentensteden als Leiden, Utrecht en Amsterdam. Daarnaast heeft het bedrijf het platform ‘Opnieuw Thuis’ opgericht, waar studenten die op kamers gaan terecht kunnen voor praktische vragen en advies over hun woonruimte. Marcel van Hooijdonk Real Estate, bedankt voor de steun aan B-Side Rats!

0 Reacties
Geen berichten gevonden
Laad alle berichten na dit bericht in