Wij gaan niet opzij

Van Hooijdonk, De Rooij en Monsalve hervatten groepstraining, Rutten deels bij de groep

Das Phantom

Goed nieuws uit Zundert, want de ziekenboeg van NAC stroomt leger en leger. Sydney van Hooijdonk, Kaj de Rooij en Nacho Monsalve zijn weer aangesloten bij de groepstraining, bevestigt een woordvoerder van NAC.

Van Hooijdonk

Van Hooijdonk was vorige week landelijk nieuws toen hij ruzie kreeg met de douchedeur in huize Van Hooijdonk. De spits sloot zichzelf per ongeluk op in de douche en moest de deur forceren om vrij te komen. De glazen deur brak en zorgde voor wonden bij de topscorer van NAC. Een aantal hechtingen en een paar dagen rust verder zorgen ervoor dat hij weer inzetbaar is. 

De Rooij

Kaj de Rooij raakte geblesseerd aan zijn knie tijdens de wedstrijd met Almere City. In eerste instatie leek het op een ernstige knieblessure, maar nader onderzoek liet zien dat de schade enigzins meeviel. De Rooij kan zondag tegen Dordrecht voor het eerst sinds 23 oktober weer minuten gaan maken voor NAC. 

Monsalve 

Nacho Monsalve is ook weer aangesloten bij de groep. De Spaanse verdediger staat al sinds maart van dit jaar aan de kant met een blessure. Vorig seizoen kwam Monsalve tot tien optredens in de competitie voor hij langere tijd aan de kant stond met een knieblessure. Enkele weken na zijn rentree ging het weer mis. Is Monsalve de redder van NAC? De statistieken vermoeden van wel, want de Spanjaard verloor nog geen wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. "Dan zal ik hem maar direct opstellen", grapte Steijn voorafgaand aan de wedstrijd met TOP Oss in de voorbeschouwing met B-Side Rats. 

Rutten 

Moreno Rutten viel afgelopen vrijdag in Oss uit na een harde botsing op het veld. De verdediger kon bijna niet meer op zijn eigen benen staan na de beuk, maar is inmiddels ook weer deels aangesloten bij de groep. De speler zelf gaf eerder aan weer te kunnen spelen op zondag. 

Haye 

NAC zal het dit weekend in ieder geval zonder de geschorste Thom Haye moeten doen. De middenvelder een spelmaker pakte tegen TOP Oss zijn vijfde kaart van het seizoen en moet noodgedwongen op de triibune plaatsnemen. 

Bron:
B-Side Rats
26 Reacties
74   7  
Judge M.

Haye maakt op mij, net als Olij, al een aantal wedstrijden een enorm gefrustreerde indruk en dat lijkt me ook de grootste reden waarom hij nu al zijn 5de gele kaart te pakken heeft. Ik zou hier graag wel eens wat meer over willen weten eigenlijk.

Kan daar eens naar worden gevraagd @BSR? Die brave verhaaltjes van Malone elke keer die geloof ik onderhand wel.. Naja, of niet eigenlijk...

32   12  
Ouwe Spionkop

De Rooij en Monsalve waren volgens jullie bericht van vorige week toch al aangesloten?
Waarom is de selectie trouwens 3 dagen vrij geweest na de wanprestatie tegen Oss?

28   0  
Voorwaarts

Het team draait niet lekker, maar steijn ga aub niks forceren. We hebben de laatste jaren zo veel gezeik gehad met blessures, waarvan veel ook gewoon aan NAC lag.

Als je niet van dit Dordt kan winnen zonder nieuwe blessures te forceren heb ik weinig hoop.

8   3  
Das Phantom (BSR)

@Ouwe Spionkop

De Rooij sowieso inderdaad. Even overheen gelezen :-) Volgens mij is Monsalve deze week weer aangesloten bij de groepstraining.

10   24  
Patje

nou dan kan tie gelijk beginnen onze sid, want aan bilate heb je ook niet veel aan of net z'n 2 en in de spits.

5   3  
@....

Ik herinner me dat lang geleden A.K. van ons gezellige NAC voor een wedstrijd voorspelde , in klein gezelschap, dat hij Gerry Voets van RBC vol op zijn licht geblesseerde knie zou pakken. En aldus gebeurde half de eerste helft. Voets zwaar geblesseerd eraf. Het blijft prof voetbal. Dus Kaj alleen spelen als je 100 procent beter bent. Zeker tegen die houthakkers uit Dordrecht. NAC dient te winnen. Dan hebben we een acceptabel aantal punten. Daarna komen beslissende wedstrijden voor promotie. Ik hoop het beste uiteraard.

74   7  
Judge M.

Haye maakt op mij, net als Olij, al een aantal wedstrijden een enorm gefrustreerde indruk en dat lijkt me ook de grootste reden waarom hij nu al zijn 5de gele kaart te pakken heeft. Ik zou hier graag wel eens wat meer over willen weten eigenlijk.

Kan daar eens naar worden gevraagd @BSR? Die brave verhaaltjes van Malone elke keer die geloof ik onderhand wel.. Naja, of niet eigenlijk...

13   1  
Bertus076

Wedstrijd tegen Dordrecht gaat belangrijk zijn voor de sfeer. Gezien de ranglijst doen we nog prima mee maar hopelijk gaat het spel er ook uitzien alsof we ons maken op de eerste 2 plaatsen.

18   3  
Cees

Dat Haye al zoveel gele kaarten heeft, ligt niet “alleen” aan hem! Steijn laat Haye totaal verkeerd voetballen. Haye moet je niet al teveel vuil werk laten doen. Hij is een speler die naar voren gericht is,

11   2  
Judge M.

En ik begin me toch ook wel wat zorgen te maken over de aflopende contracten. Sydney en Olij hadden in september de mond vol mooie praatjes dat alles op een haar na in kannen en kruiken was maar inmiddels is het december en ik heb niet echt de indruk dat beide heren het zo enorm naar hun zin hebben..

Waar ligt dat aan? Zou een vaste TD wel spijkers met koppen kunnen slaan hier? Ik hou mijn hart vast dat al het spul wat ons nog geld kan opleveren gratis de deur gaat uitlopen als ik eerlijk ben...

4   4  
Tombola Breda

Dat is mooi nieuws. Maar ik ben mijn hersenen al enkele dagen aan het kraken over de meeste ideale opstelling. Het zou verdorie niet zo moeilijk zijn als iedere speler gewoon doet wat hij moet doen. Maar het is juist omdat ze zo verzaken dat je niet kunt terugvallen op zekerheidjes. Iedere mogelijke opstelling wordt hiermee gewoon een grote gok. Ik snap ook wel dat Steijn het af en toe ook niet meer weet.

14   0  
Blackmountain

Goed om te lezen dat deze jongens weer terugkeren!

Die kaarten van Haye zijn inderdaad een gevolg van frustratie en de mindere flow waar het team nu in zit denk ik. Van de andere kant ben ik blij dat hij de vorige wedstrijd die kaart pakte en de wedstrijd tegen Dordt mist. Je kan hem namelijk beter missen tegen Dordt dan wanneer je de daarop volgende 2 wedstrijden tegen GAE of Volendam speelt!

23   6  
Ouwe Spionkop

Haye is gewoon heel erg gefrustreerd.
Hij is gekomen omdat Hyballa trainer was. Anders was hij nooit gekomen.
Haye gelooft in aanvallend voetbal en druk zetten.
Nu zit hij met een trainer die precies tegenovergesteld denkt en die er geen voetbal in krijgt.
Dat is het verhaal achter Haye.

3   1  
Cool hand

Het probleem blijft, dat als de Rooij niet presteert, je een voorhoede hebt waarin alle spelers de laatste wedstrijden matig of zwaar ondermaats presteren. Met de Rooij ben je iig van El Al als buitenspeler af, maar je mist nog steeds een goede optie aan de andere kant. Hopelijk krijgt Buffonge een kans. Of hij die kans pakt, is een ander verhaal. Venema heeft zijn krediet voorlopig verspeeld.

9   16  
Die ne gast

@Ouwe Spionkop
Haye kwam in het januari-transfer window. Hyballa was toen zeker nog niet aangesteld. Willem Weijs trok de kar toen.
En de eerste (oriënterende). gesprekken met Haye zullen waarschijnlijk nog gewoon onder Brood zijn gebeurd.
Niet te veel stemming maken tegen Steijn aub.

13   4  
Ouwe Spionkop

@dienegast
Geen onzin verspreiden! https://www.bsiderats.nl/nieuws/thom-haye-kiest-voor-nac-en-peter-hyballa

2   2  
Jnac5

En dj?

5   3  
TpT

Wat we missen is creativiteit, doelpunten en spelplezier. In dat opzicht hoop ik dat Sydney en Kaj een goede invloed gaan hebben de komende weken. Monsalve is leuk, maar ik heb hem eigenlijk al afgeschreven. Zonde van het salaris.

Ik hoop echt dat in ieder geval Sydney weer eens een serieuze kans krijgt, in de spits, en er weer een paar goals in rost. Met dit beleid van Steijn ben ik bang dat we hem anders kwijt zijn in januari.

3   2  
Cool hand

Kwijt aan wie?

2   2  
Scheppioni

Haye en Rutten erbij scheelt veel ..... Monsalve mits ie fit blijft, de Rooij hoop ik dat het eruit gaat komen bij ons NAC, kan die jongen wel met meer druk en Steijn moet hem niet zo ver mee terug laten verdedigen !

9   3  
ome cor

@Ouwe Spionkop
Jij zet Haye weg als een dom jongetje als je stelt dat hij alleen voor Hyballa naar NAC is gekomen.
Natuurlijk was hij gecharmeerd van Haye en had hij plannen met hem, maar iedereen in Nederland - dus ook Tom Haye- kent de frequentie van trainerswissels in Breda.

Wat De Rooij betreft hoop ik dat ie in alle rust gebracht wordt. Het is een jong gastje die het heel goed deed bij Eindhoven, maar hier wordt er verwacht dat het een el Salvador is die NAC wel eens even naar de 1e of 2e plaats slingert.
Kaj wil dat natuurlijk dolgraag, maar de druk die op die fragiele schoudertjes wordt gelegd kan ook tegen hem werken natuurlijk.

De Rooij, als speler gezien, die komt er wel als ie even tijd krijgt om goed aan te sluiten en niet dat elke bal die niet aankomt leidt tot het zwaar bekritiseren en wellicht afschrijven van dit talent.

Sydney en Bilate moet geen keuze worden voor supporters. Bilate kan niet scoren maar wel een bal vasthouden. Sydney kan alleen met de juiste aanvoer scoren. Misschien inderdaad Venema eens een kaartje geven voor de tribune en Schouten op rechts een linie doorschuiven met Rutten achter hem.

Als Kaj echt helemaal terug is dan zie ik hem met Mashart achter zich op links ook als zo'n koppeltje

11   0  
Mvgmarty

Ben ik de enige die stiekem wel wat verwacht van onze oud-aanvoerder Nacho? Speelde vorig seizoen prima wedstrijden en heeft een inspeelpass, iets dat we nu missen in het elftal.

10   1  
F3

Ik zou mits iedereen inzetbaar is, zo gaan spelen en het laten staan voor het vertrouwen. Van Hooijdonk is niet de beste voetballer en kan wellicht de bal niet zo vast houden maar is een pure afmaker hij moet aanvoer krijgen en met aanvoer maakt hij er gewoon 20 dit jaar! Riera altijd laten staan ondanks zn mindere wedstrijden is altijd beter dan Malone cv. Riera maakt ook vaak nog een goal vanuit corner of indraaiende vrije trap!

Olij
Schouten Riera Rosler Rutten

Malone Azagarri/Immers

Haye

DJ SVH Rooij

11   3  
Real Robert

Haal toch die Kestens bij de selectie.
Bij Ajax spelen jongens van 18 jaar ook gewoon mee.
Waarom kan dat niet op 1e divisie niveau?
We hebben nu helemaal niets op de vleugels!

Haye pakt kaarten omdat anderen verzaken en hun man laten lopen. Zie El A, Immers
Malone., Dogan.

5   4  
ome cor

Steijn heeft nu eenmaal in z'n kop zitten dat Malone achterin moet staan en hij is niet zo'n fan van Riera.
Schouten krijgt bij hem de voorkeur boven Mashart, waardoor Rutten aan "de verkeerde kant" staat.

Mijn opstelling zou zijn:

Olij

Rutten - Rosler- Malone - Mashart

Schouten - Immers/Aza - Haye - de Rooij

Bilate
van Hooijdonk

2   5  
Patje

@ome cor.

goede opstelling.
daar heb je over nagedacht., 👍
kun je altijd nog terug vallen naar 443.

0   0  
Kisku

Moet een creatieve speler bij en dan heb jij een goei elftal.nu is het net nietcen dan maak je het verschil

Laad alle berichten na dit bericht in