Wij gaan niet opzij

Foto's

Fotoalbum: NAC-Top Oss 1-1

Ondanks dat NAC 38 kansen had tegen Top Oss kon de ploeg van Peter Hyballa slechts één keer scoren tegen Top Oss. Onze fotograaf Eddy W trotseerde de kou en maakte de volgende foto's.

43 reacties Eddy W
Fotoalbum: Excelsior - NAC (2-2)

Wederom heeft Tom Willems afgelopen vrijdag plaatjes geschoten voor Bsiderats op het veld tijdens de wedstrijd tegen Excelsior. In Rotterdam kon hij bijna doldwaze vreugde vastleggen als die laatste bal er ook nog in was gevlogen. Helaas mocht dat niet zo zijn. Bedankt voor de inzet en de foto's Tom!

1 reactie Praatpapegaai
Fotoalbum: Go Ahead Eagles-NAC (1-0)

Het was niet de wedstrijd waar onze nieuwe fotograaf Tom Willems op gehoopt had bij zijn debuut voor B-Side Rats. Toch heeft hij van het duel in Deventer nog een mooie set foto's kunnen schieten. Tom, bedankt en tot de volgende keer!

11 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-PSV (2-0)

Op avonden als deze ben ik extra blij dat wij onze fotograaf Vinnie het veld op mogen sturen om de wedstrijd en alles er omheen vast te leggen. Geniet nog eens van de avond met deze prachtige foto's!

18 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Jong AZ (3-1)

Gisteren stond onze fotograaf Vinnie op het veld om de overwinning op Jong AZ vast te leggen. Bekijk hier zijn foto's.

4 reacties Benn076
Fotoalbum: BSR Pubquiz

Nooit meer op vrijdag, het team van onder andere Chris van Nijnatten heeft zondag het stokje overgenomen van Team Kotta. Zij wonnen de meest prestigieuze prijs onder de NAC-aanhang. Namelijk de eerste prijs in de B-Side Rats Pubquiz van het jaar. Gelukkig hebben we de foto's nog.

0 reacties Eddy W
Fotoalbum: Helmond Sport-NAC (0-0)

Deze week kregen wij in de reacties de vraag of wij maar één foto hadden van Willem Weijs. Dat klopte inderdaad. Daarom is onze fotograaf Ben gisteren het veld op gegaan om de interim-trainer vanuit alle hoeken op de foto te zetten. Daarnaast nog wat plaatjes van de wedstrijd en het goed gevulde uitvak.

6 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC - FC Den Bosch

Wederom geen drie punten, maar in de kou stond onze fotograaf wederom op het veld.

20 reacties Eddy W
Fotoalbum: Jong PSV-NAC (1-3)

Iets later dan de bedoeling was, hierbij het fotoalbum van de wedstrijd van afgelopen maandag tegen Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. Onze fotograaf Vinnie stond voor jullie op het veld en legde de broodnodige overwinning vast.

2 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Jong-Ajax (1-2)

Het was niet om aan te zien, maar ondanks dat hebben we weer een aantal foto's die wij graag met jullie willen delen.

2 reacties Eddy W
Fotoalbum: NAC-Go Ahead Eagles (1-1)

Hij zat weer in de regen gisterenavond, onze eigen fotograaf Vinnie. Ondanks dat schoot hij weer wat fraaie plaatjes die wij graag met jullie willen delen.

1 reactie Benn076
Fotoalbum: NAC-FC Emmen (3-2)

Gisteren won NAC voor het eerst in vijf jaar weer een bekerduel. Onze fotograaf Vinnie was erbij en schoot deze prachtige foto's.

7 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-De Graafschap (1-2)

NAC verloor vandaag met 1-2 van De Graafschap. Onze fotograaf Benn076 was erbij.

3 reacties Benn076
Fotoalbum: FC Eindhoven-NAC (2-2)

Onze fotograaf Vinnie was er weer bij afgelopen vrijdag in Eindhoven. Hierbij zijn foto's!

2 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-NEC (1-0)

Gisteren won NAC de eerste periodetitel. Onze fotograaf Eddy W stond vanaf de 85e minuut op het veld om dit vast te leggen.

8 reacties Eddy W
Fotoalbum: Top Oss-NAC (0-1)

Gisteren stond onze fotograaf Vinnie weer langs de kant om de wedstrijd tegen Top Oss vast te leggen. Waar hij in de rust nog riep dat hij geen zak te doen had, bracht Filipovic daar in het allerlaatste stukje van de wedstrijd nog verandering in. Hierbij de foto's van de avond in Oss.

4 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Excelsior (2-1)

Nog even nagenieten van gisterenavond. Met 2-1 waren onze jongens te sterk voor de ploeg uit Rotterdam. Hierbij de foto's van onze fotograaf Vinnie de Laat.

13 reacties Benn076
Fotoalbum: Jong AZ-NAC (1-2)

Nog even nagenieten van gisterenavond. Met 1-2 waren onze jongens te sterk voor de ploeg uit Alkmaar. Hierbij de foto's van onze fotograaf.

10 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Jong Utrecht (0-0)

Gisteren stond onze fotograaf Vinnie de Laat weer eens langs het veld met zijn camera. Hij schoot deze foto's.

10 reacties Benn076
Fotoalbum: Volendam-NAC

Afgelopen vrijdag verloren de mannen van trainer Ruud Brood in de laatste minuten van FC Volendam. Voorafgaand aan het duel was het een groot feest op de Dijk. Uiteraard waren wij van de partij en hebben we nog wat foto's voor jullie.

5 reacties Benn076
1 2 3