Wij gaan niet opzij

Foto's

Fotoalbum: Helmond Sport-NAC (0-0)

Deze week kregen wij in de reacties de vraag of wij maar één foto hadden van Willem Weijs. Dat klopte inderdaad. Daarom is onze fotograaf Ben gisteren het veld op gegaan om de interim-trainer vanuit alle hoeken op de foto te zetten. Daarnaast nog wat plaatjes van de wedstrijd en het goed gevulde uitvak.

6 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC - FC Den Bosch

Wederom geen drie punten, maar in de kou stond onze fotograaf wederom op het veld.

20 reacties Eddy W
Fotoalbum: Jong PSV-NAC (1-3)

Iets later dan de bedoeling was, hierbij het fotoalbum van de wedstrijd van afgelopen maandag tegen Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. Onze fotograaf Vinnie stond voor jullie op het veld en legde de broodnodige overwinning vast.

2 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Jong-Ajax (1-2)

Het was niet om aan te zien, maar ondanks dat hebben we weer een aantal foto's die wij graag met jullie willen delen.

2 reacties Eddy W
Fotoalbum: NAC-Go Ahead Eagles (1-1)

Hij zat weer in de regen gisterenavond, onze eigen fotograaf Vinnie. Ondanks dat schoot hij weer wat fraaie plaatjes die wij graag met jullie willen delen.

1 reactie Benn076
Fotoalbum: NAC-FC Emmen (3-2)

Gisteren won NAC voor het eerst in vijf jaar weer een bekerduel. Onze fotograaf Vinnie was erbij en schoot deze prachtige foto's.

7 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-De Graafschap (1-2)

NAC verloor vandaag met 1-2 van De Graafschap. Onze fotograaf Benn076 was erbij.

3 reacties Benn076
Fotoalbum: FC Eindhoven-NAC (2-2)

Onze fotograaf Vinnie was er weer bij afgelopen vrijdag in Eindhoven. Hierbij zijn foto's!

2 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-NEC (1-0)

Gisteren won NAC de eerste periodetitel. Onze fotograaf Eddy W stond vanaf de 85e minuut op het veld om dit vast te leggen.

8 reacties Eddy W
Fotoalbum: Top Oss-NAC (0-1)

Gisteren stond onze fotograaf Vinnie weer langs de kant om de wedstrijd tegen Top Oss vast te leggen. Waar hij in de rust nog riep dat hij geen zak te doen had, bracht Filipovic daar in het allerlaatste stukje van de wedstrijd nog verandering in. Hierbij de foto's van de avond in Oss.

4 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Excelsior (2-1)

Nog even nagenieten van gisterenavond. Met 2-1 waren onze jongens te sterk voor de ploeg uit Rotterdam. Hierbij de foto's van onze fotograaf Vinnie de Laat.

13 reacties Benn076
Fotoalbum: Jong AZ-NAC (1-2)

Nog even nagenieten van gisterenavond. Met 1-2 waren onze jongens te sterk voor de ploeg uit Alkmaar. Hierbij de foto's van onze fotograaf.

10 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Jong Utrecht (0-0)

Gisteren stond onze fotograaf Vinnie de Laat weer eens langs het veld met zijn camera. Hij schoot deze foto's.

10 reacties Benn076
Fotoalbum: Volendam-NAC

Afgelopen vrijdag verloren de mannen van trainer Ruud Brood in de laatste minuten van FC Volendam. Voorafgaand aan het duel was het een groot feest op de Dijk. Uiteraard waren wij van de partij en hebben we nog wat foto's voor jullie.

5 reacties Benn076
NAC-Helmond Sport: Foto's

Vanavond speelde NAC de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. In eigen huis was NAC met 5-1 te sterk voor Helmond Sport. Zoals altijd stond er ook gisteren weer een fotograaf namens B-Side Rats op het veld. 

20 reacties Eddy W
FC Dordrecht-NAC: Foto's

Gisteren speelde NAC de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. Uit in Dordrecht won de ploeg van trainer Ruud Brood met 0-2. Zoals altijd stond er ook gisteren weer een fotograaf namens B-Side Rats op het veld. 

21 reacties Benn076
Fotoalbum: NAC-Racing White Daring Molenbeek

Gisteren won onze club met 3-0 in eigen huis van het Belgische Racing White Daring Molenbeek. Onze fotograaf Vinnie de Laat van Click United stond op het veld en schoot deze foto's.

14 reacties Benn076
BSR TV: Open Dag 2019

Gisteren was weer een druk bezochte Open Dag in en rond het Rat Verlegh Stadion in Breda. Voor ons een mooie gelegenheid om eens met de camera een rondje te doen langs de supporters, spelers en andere mensen rondom de club.

20 reacties Benn076
Liveblog: NAC - RKC

Op het veld van Rood-Wit in St. Willibrord speelt NAC vanavond tegen het gepromoveerde RKC Waalwijk. Na de verloren duels tegen Lokeren en Sparta zou het voor de Bredanaars lekker zijn om weer een oefenzege bij te schrijven. Wij houden je op de hoogte.

163 reacties LarsW
Liveblog: Sparta-NAC

Vandaag wacht NAC de volgende echte test van de voorbereiding. In Rotterdam fungeert NAC als sparringpartner op de Open Dag van Sparta. Wij houden je als altijd op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen.

186 reacties Da Pope
1 2 3