Wij gaan niet opzij

Tien maanden Tom van den Abbeele

DeWeesJr

Vanavond staat de forumavond op het programma. De mogelijkheid voor supporters om met de directie en technische staf in gesprek te gaan en vragen te stellen over alles wat bij hen leeft. Omdat wij verwachten dat er nogal wat vragen zullen zijn over de keuzes van onze technisch directeur hebben we als 'voorbeschouwing' de eerste 10 maanden van Tom van den Abbeele als technisch manager bij NAC op een rijtje gezet.

27 maart - Aanstelling Tom van den Abbeele
"Ik ga het avontuur vol overgave aan en hoop met mijn visie de stabiliteit terug te brengen en verder te bouwen aan het fundament dat er ligt. De successen van de jeugdopleiding spreken mij tevens aan, ik hoop dat ik daar ook mijn steentje aan bij kan gaan dragen"

28 mei - Geen aanbieding voor Ralf Seuntjens
Nog voordat de daadwerkelijk zomer moet beginnen wordt al bekend dat Tom van den Abbeele niet Ralf Seuntjens gaat halen. De spits is ouder dan dertig jaar en past daarom niet in de plannen van de technisch directeur. Verder is het nog onduidelijk of Ruud Brood of een andere trainer volgend seizoen aan het roer staat in Breda. 

28 mei - Spelersbudget twee miljoen euro
Op de eerste technische forumavond met de directie maakt Tom van den Abbeele het spelersbudget bekend. Twee miljoen euro mag NAC uitgeven aan spelers. Dit is het hoogste budget van de Keuken Kampioen Divisie. Ondertussen zijn Nick Olij en de broertjes Ilic bekend als (nieuwe) aanwinsten. 


12 juni - Ruud Brood blijft verbonden aan NAC
"Ruud was vanaf het begin onze eerste keus, vandaar dat we blij zijn dat we tot een akkoord zijn gekomen" aldus de technisch directeur bij de aanstelling van Brood. Later zou bekend worden dat Van den Abbeele toch liever Fred Grim had zien komen naar Breda. De aandeelhouders hadden liever Brood en dus had de Belg geen keus. 

5 juli - Peter Maas wordt hoofdscout
"Ik ben van mening dat het dan belangrijk is dat het scoutingsapparaat van een hoog niveau is, omdat je daar als club veel winst uit haalt. Aan Peter de taak om dit verder uit te bouwen." aldus van den Abbeele.

2 augustus - NAC haalt Boris Kudimbana
Door zijn vele goals in de voorbereiding geeft NAC Boris Kudimbana een contract. De cultheld weet later alleen inde competitie geeen potten te breken. Verder zijn in navoling van Olij en de broertjes Ilic ook onder andere Riera, Monsalve, Bohui, Stokkers en Filipovic gepresenteerd. De laatste twee werden zelfs gepresenteerd met supporters in de Old Dutch.

2 september - Kali op huurbasis naar Virton
Anouar Kali vertrekt op de laatste dag van de transferperiode naar Virton. De middenvelder nam een groot deel van het salarisbudget in beslag en daarom was dit een mooie 'overwinning' voor de technisch directeur. Desondanks speelde Kali tot dusver nog geen minuut voor Virton. Verder zijn er in het vervolg van de transfermarkt nog Noblejas, Boussaid, Dogan en Rösler gehaald. De selectie voor de eerste seizoenshelft is compleet.

22 december - Twee á drie nieuwe versterkingen 
NAC wint de eerste periode en alles lijkt rozengeur en maneschijn in Breda. Toch kakt de ploeg van Ruud Brood in de tweede periode volledig in en zakt het verder weg in de competitie. Daarom kondigt Van den Abbeele vlak voor de winterstop aan de selectie te willen versterken op twee á drie posities. 

31 december - Ruud Brood ontslagen
Op oudjaarsdag wordt trainer Ruud Brood ontslagen. Er is geen chemie meer tussen de spelersgroep en de trainer en ook de prestaties van de laatste weken waren te matig. Weijs zal fungeren als interim-trainer. 

4 januari - Ruud Brood komt met pittige reactie
Vijf dagen an zijn ontslag komt Ruud Brood met een stevige reactie. "Het probleem is nu – en dat is erkend door de grootaandeelhouders, interim-directeur Nicole Edelenbos en technisch rvc-lid Mark Haarman – de volkomen ongeschiktheid van Eisenga en vooral de onervaren Van den Abbeele."

14 januari - Filipovic mag alweer vertrekken. Transfers blijven verder nog uit. 
De in de zomer aangetrokken Filipovic mag in de winterstoip vertrekken. NAC probeert zo ruimte te creeëren in het trainsferbudget. Het is ondertussen duidelijk dat NAC Van den Abbeele eerst spelers moet lozen voordat er aanwinsten kunnen komen. Uiteindelijk wordt het contract van Filipovic ontbonden.

29 januari - NAC huurt Thom Haye
Door het vertrek van Filipovic kan NAC Thom Haye halen. De middenvelder wordt gehuurd tot het einde van het seizoen. NAC heeft een optie tot koop bedwongen. Het blijkt tegen eerdere berichtgeving in de enige inkomende transfer te zijn van deze transferperiode. Het is nog wel wachten op de nieuwe trainer.

3 februari - Peter Hyballa nieuwe trainer van NAC
Eindelijk presenteert NAC een nieuwe trainer. Tom van den Abbeele is in zijn nopjes met deze aanwinst. "We zijn zorgvuldig te werk gegaan in de zoektocht naar een nieuwe trainer. We hebben met meerdere kandidaten gesproken en zijn tot de conclusie gekomen dat Peter Hyballa het beste bij de kernwaarden van de club past. We zijn dan ook erg blij dat we er uit zijn gekomen en kijken uit naar een mooie samenwerking." 

08 februari - Willem Weijs geen assistent meer
Na de aanstelling van Hyballa is Weijs tot ieders verbazing geen assistent meer. Hij is enkel nog maar hoofdtrainer van Jong NAC. Weijs laat tegenover B-Side Rats het volgende weten: "Door de situatie waarin ik nu zit kan ik hier op dit moment niks over zeggen." Een paar dagen later zou ook Molhoek stoppen als assistent.  

Bron:
B-Side Rats
37 Reacties
58   8  
Badeend

Een dapperepoging tot het opstellen van feiten, maar hier en daar wel wat tendentieus/rancuneus opgeschreven. Waar Blanco er deze dagen is om Weijs in een kwaad daglicht te stellen, lijkt BSR haar pijlen bewust te richten op TvdA.

Zeker niet gezegd dat deze man zaligmakend is, maar de uiteindelijke schuld van deze onrust ligt wel ergens anders.

58   8  
Badeend

Een dapperepoging tot het opstellen van feiten, maar hier en daar wel wat tendentieus/rancuneus opgeschreven. Waar Blanco er deze dagen is om Weijs in een kwaad daglicht te stellen, lijkt BSR haar pijlen bewust te richten op TvdA.

Zeker niet gezegd dat deze man zaligmakend is, maar de uiteindelijke schuld van deze onrust ligt wel ergens anders.

27   6  
Arie

Specifiek TvdA eruit pikken is inderdaad niet fair. De hele club is door en door verrot en daar is iedereen schuldig aan. De RVC, de directie en de aandeelhouders. De spelers nog niet eens zozeer, want de selectie is zo onevenwichtig als de pest. Daar kunnen de spelers zelf niet zoveel aan doen.

31   10  
Ouwe Spionkop

Slechte poging van de redactie deze man in een kwaad daglicht te stellen en verantwoordelijk te houden voor alle ellende.
Niet hij, maar de aandeelhouders zijn de bron van veel ellende.
Ik zeg niet dat hij de perfecte TD is maar om hem nu als de grote zondebok aan te wijzen gaat veel te ver.
Twee miljoen lijkt heel wat maar als je dat deelt door 25 spelers (en ook nog eventueel transfersommen) zit je gemiddeld op 70 duizend per speler. Zie daar maar een iets fatsoenlijks van te maken met al die waanzinnige salarissen van tegenwoordig.
Verder de erfenis van Smulders (Kali, Carolina etc).
Blijkbaar moest de afkoopsom van Brood er ook nog van betaald worden begrijp ik nu.
Zolang de aandeelhouders weigeren te investeren zie ik geen vooruitgang voor NAC.
Ongeacht wie je er als TD neerzet.

18   2  
Marti

Ik denk dat deze man door hogerhand opgelegd heeft gekregen horen zien zwijgen en gewoon doen wat wij willen!

19   11  
Gman

De Ralf seuntjes fanclub is weer gespot hoor. Non-nieuws en hoort nergens in een rijtje 'feiten' thuis.

29   3  
MLBredaaa

Totaal overzicht van feiten waar het halen van goede spelers als Olij, Noblejas, Reira tot bijzin wordt gedegradeerd....

@Bsiderats, ik weet niet wat het is maar ik heb het gevoel dat de laatste tijd wat veranderd is met de invulling en toon van de nieuwsberichten. Ja ik weet dat het niet goed gaat maar in ieder bericht meegaan in het negativisme en het zelfs aanwoekeren ipv objectief brengen stoort mij enigszins. (dan spreek ik over de laatste paar weken/maanden)

4   10  
J nac

Drama

24   3  
Ger

Ik proef de laatste weken erg veel gekleurdheid in de berichten? Nu weer een erg eenzijdig verhaal dat enkel tot schade en onrust leidt a la Blanco.., goede aankopen worden even weggelaten en de TD wordt weggezet als zwarte piet terwijl die beste meneer ook maar in een slangenkuil is geworpen die al jaren erger wordt. Wel makkelijk schieten ofzo?

Erg jammer want ik vond voorheen de stukken op deze site altijd journalistiek perfect in orde

24   2  
Stoep

Met 2m deze selectie vind ik geen slechte prestatie. Beste keeper en verdediging in jaren. Aanvallend loopt het niet maar dogan en stokkers zijn geen rare aankopen voor de kkd. spits vinden voor 70k die aan de lopende band scoort leeft in een droom. Daarnaast winteraankopen brengen meestal niks. Wel blijft staan dat hij zich niet staande kan houden in deze wespennest. Maar dat ligt meer aan ons dan aan hem. De kop van hyballa wordt al geeist door sommigen

7   11  
Des NAC's

Ontluisterende opsomming...

9   2  
Rudy

Het ligt niet alleen aan TvdA dat het zo slecht gaat met NAC. Ook de mentaliteit van spelers moet veranderen. Spelers dienen zich in te spannen voor NAC en haar supporters en voor hun eigen persoonlijke voetbalontwikkeling. Daar krijgen ze bij NAC gelegenheid voor en ze krijgen er een ruime vergoeding voor. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld Angelino. De rest, sfeer en resultaat en positieve publiciteit over NAC, komt dan vanzelf.

5   1  
FVBreda

@BSR

Het ‘nieuws’ is niet zichtbaar?

8   23  
Henk

Tom maakt er een PUINHOOP van!

5   11  
benn076 (BSR)

Bedankt voor alle reacties. Wellicht is bovenstaande opsomming niet het juiste format voor een tijdlijn met opmerkelijke gebeurtenissen en uitspraken. Maar met de gebeurtenissen van afgelopen weken en de aankomende forumavond leek het ons aardig om eens een overzicht te maken van opmerkelijke berichten uit de eerste 10 maanden van beide directieleden. Dit is inderdaad een verzameling van artikelen van deze site met hierin quotes van de directieleden.

8   4  
Lamington

Haaaaaahahaha...

"BSideRats moet kritischer worden"

"Jeetje, stelletje negatieve leugenaars"

Ik lachen

7   4  
Voorwaarts

Einde van de keeperssoap?
Weten jullie nog hoe groot die teringbende was? Dat was twee seizoenen lang lachwekkend.
Daarnaast heb ik geen klachten over de geheel nieuwe verdediging.
Mijn billen zijn nu ieder balverlies wat minder samengeknepen.

BSR heeft geen enkele onwaarheid weergegeven, maar hier worden alle negatieve punten opgelijnd. Daarnaast alle prestaties als bijzaak omschreven, of gebagatelliseerd.

Komop mannen, kan beter! De spelfoutjes even wat meer controleren. Geniet over het algemeen van deze site.

10   3  
Die ne gast

De selectie is een beetje onevenwichtig, maar ook niet echt slecht (behalve de voorhoede).
Maar het is mij wel duidelijk dat we met TvdA de oorlog niet gaan winnen. Hij kon Brood niet aan. Er konden geen versterkingen komen. De situatie met Weijs heeft hij niet kunnen managen (ben jij nou de baas of niet?).
Zodra hij tegengas krijgt (aandeelhouders, Brood, Hyballa) trekt hij zijn keutel in. Kortom ongeschikt om NAC echt verder te helpen.

3   1  
Henri

Waarom gaat deze Belg de eindelijk eens succesvolle opleiding van NAC herschikken?

NAC gaat komend jaar de jeugdopleiding herschikken. De onder 17 en onder 19 elftallen komen te vervallen, daarvoor in de plaats komt NAC met een onder 18 en een onder 21. Deze laatste ploeg niet te verwarren met t eerste. Jong NAC blijft ook bestaan. Het ‘elf’tal bestaat nu uit een man of negen en een talentvolle trainer. Het is volgens dun Tomme de brug tussen de jeugdopleiding en het eerste. De belangrijke levensader van de club. Het negental wordt aangevuld met afvallers van het eerste en wat talenten uit de onder 19.

5   7  
F8Hipster (BSR)

@Lamington je haalt echt de woorden uit mijn mond... het is echt nooit goed. Dan niet kritisch genoeg. Dan weer te gekleurd.

7   3  
Tom076

Schrijf onze vriend blanco ook al voor de bsr tegenwoordig? Wat een stemmingmakerij weer.

Ik ben zeker van mening dat is alles even goed is wat hierboven opgesteld is maar er spelen al langere tijd krachten binnen NAC die niet te verwijzen zijn naar een td.
Dat onze td soms dingen anders verwoord dan de werkelijkheid is, is logisch want je ventileert niet alle interne shit naar de buitenwereld

12   3  
ome cor

Ralf Seuntjens niet halen vind ik geen noemenswaardige discussie. Dat hij bij De Graafschap scoort zegt niks. Mühren scoort ook bij Cambuur, maar bij ons was hij een drama.

Tom heeft een enorme moeijke positief binnen een enorme moeilijke club.
Wie dat hem vandaag of morgen zou vervangen moet binnen 3-7 dagen enorme verbetering laten zien over de periode van minstens 1~2 seizoenen anders gaat zijn kop er ook af.

Fans die alleen maar uit geelzwarte emotie roeptoeteren wanneer het niet goed gaat zijn dezelfde fans die iedereen op de schouder kloppen bij promotie of ander succes.

Hier in Breda kunnen we alleen maar bier drinken en kut roepen, maar dat een club die zover afgegleden is niet in een paar maanden weer compleet opgebouwd is tot een bloeiend geheel dan schijnen we maar niet te snappen.

Daarbij is deze beste man ook nog eens gebonden door de grillen van de 3 aandeelhouders die op een forumavond buiten schot blijven wanneer Tom de terechte, maar ook veelal onterechte kritiek moet opvangen.

Gelukkig hebben we allemaal een grote bek en weten we het allemaal beter dan wie dan ook, maar heeft er niemand van ons een dergelijke functie gehad, dus buiten aanhangers van een club die naar onze zin sportief te weinig presteert.....wie denken we dat we zijn ?

6   0  
Voorwaarts

@F8Hipster

Snap dat het een moeilijke balans is. Maar ik (en wat anderen) zeggen ook niet dat jullie liegen, zoals Lamington suggereert.

De "gekleurdheid" springt hierin wel naar voren.
Ik gaf aan dat er ook wat hoogtepunten waren en verbeteringen tov de vorige TD, die kunnen ook vermeld worden.
Of anders een opmerking als "de bijzondere/negatieve punten worden nu uitgelicht."
In de koptekst wordt het weergegeven alsof dit een eerlijke weergave is van alles is wat tvda heeft gedaan.

4   5  
1GroteGrap

Niets dan ellende met de incompetente beleidsbepalers, vergeet vooral niet te klappen, bier te drinken en dezelfde liedjes te zingen, dan komen we er wel!

4   13  
Dutchbird

Vinden we die lijst met blunders een verrassing?

Iemand die bij Sint Truiden na een kwartaal al in de postkamer was beland, werd door muts Edelenbos gezien als enige kandidaat en al na twee gesprekken vastgelegd. Vóór St Truiden alleen maar scout geweest.

De lat was hoog gelegd door de drie machthebbers, maar toen het hen zelf niet lukte om een goede kandidaat te vinden moest dat huppelkutje de klus klaren. Twee weken later had deze pipo een arbeidsovereenkomst bij NAC. Niemand keek over de schouder van dat huppelkutje mee, want ze was zelf interim voorzitter van de RvC sinds Gielen was geofferd.

In het bedrijfsleven zou zoiets onmogelijk zijn. Of zouden de nieuwe commissarissen dit in hun ondernemingen ook gewoon toestaan?

3   11  
Wolfmanjack

Wat een zooitje. Nog nooit zijn we zo afgezakt als club. Met dank aan deze frietenbakker.

5   4  
Pietjebel

Het zooitje word als maar groter
Zelfs hier op de site
De bsr op vrijwillige basis word afgezeken en alles

Ik geef deze bende nog een maand ofzo en de pleuris gaat uitbreken bepaalde groepen roepen elkaar al op dat het tijd voor actie gaat worden
Nu een x geen trainer spelers TD maar de bovenste plank moet maar eens schoon gemaakt worden

7   3  
YLLWBLCK

Beste BSR,
Een paar uur voor de avond zou een (het) platform voor de aanhang bij kunnen dragen aan een constructieve sfeer zodat er straks gepraat kan worden tussen diverse aanwezigen. Toch vind ik dat er bij dit en de andere artikelen juist het tegenovergesteld wordt gecreëerd door de redactie. De pen is een groot middel en redacties zouden dat keer op keer moeten beseffen wanneer er emotie is. Jammer dat jullie bijdrage voor vanavond niet brengt wat men verwacht. Natuurlijk zie ik alleen timelines en feiten maar daar prikt men zo doorheen.... jammer om deze avond te kleuren zodat escalatie op de loer zal liggen. Een gemiste kans...

19   6  
ome cor

@wolfmanjack
Waarom "frietbakker" ? Deze man heeft nooit een frietkraam gehad, maar als elke Belg bij jou een frietbakker is om zijn afkomst dan zegt dat meer over jouw niveau dan over het niveau van TvdA, een Belg in het algemeen of een frietbakker (waar ook ter wereld).

8   5  
Ernie

Als deze man een fatsoenlijke selectie had samengesteld was Brood nog gewoon trainer geweest.
En hadden we al dit gezeik niet gehad.
En let op mijn woorden, ook de huidige trainer kan niets met deze groep.

13   4  
Ivo

Wat een onsmakelijke opsomming. Mensen vergeten snel.

De baggerselectie van vorig jaar. De lamlendigheid van de Van Leer's, Kali's en Rosheuvels. We kwamen wedstrijden lang niet eens op de helft van de tegenstander. De kansloze en terechte degradatie.

De 30+ contracten waar Smulders ons mee achterliet. Jongens die vertrokken naar Qatar en de Emiraten en Fucking Eupen en zelfs daar niet aan spelen toekomen en ook dit seizoen geen pepernoot raken.

En dan wordt je TD, hebt geen euro te besteden want het salarisbudget is al op, gaat puinruimen waarbij je voor iedere scheet goedkeuring moet krijgen van een RvC omdat je voorganger er een klerezooi van heeft gemaakt.

Op de valreep drukken anderen een hoofdtrainer door waar je zelf niet achter staat. Die vervolgens faalt de jonge selectie beter te maken. Zowel als groep als als individu.

En dan krijg jij de schuld. Ga er maar aan staan.

TvdA had Filipovic en Kudimbana nooit moeten halen, en in plaats daar van een leider op het middenveld moeten halen. Maar verder is hij niet de hoofdschuldige.

8   9  
Scheppioni

In 40 jaar NAC nog nooit zo'n dramagast gezien, tom de stripfiguur ! Redt NAC, weg met deze gast !

5   1  
RV

Geen fan van de Ralf Seuntjens fanclub hoor maar als je ziet dat een de Graafschap gisteren in staat is om drie doelpunten te maken met spelers als Hamdaoui, Seuntjens en v.d. Boomen dan weet je direct waar het fout zit bij NAC. Ik zou niet weten welke drie spelers van NAC er in één wedstrijd alle drie een doelpunt moeten maken. Dat zijn alle drie ook nog eens jongens die het klappen van de zweep kennen en hebben er een goeie NOAD kop op staan. Een vd Boomen is wel bereid die vuile meters te maken die een Dogan niet maakt en naast dat Seuntjens zijn doelpunten meepakt kom je altijd aan voetbal toe met zo'n aanspeelpunt voorin.

We hebben alleen maar brave schoonzonen en van den Abeele heeft:
1) Gedacht het met een jong team te kunnen (arrogantie ten top, dat is nog nooit een kampioensteam in de eerste divisie gelukt)
2) Te kiezen voor voetballend vermogen met als gevolg dat we een middenveld hebben met postbodes en slappe sperziebonen die nog geen mannelijk schot op goal kunnen lossen. Bovendien op Verschueren na geen enkele middenvelder die doelpunten op zich neemt.
3) Alsnog teveel geïnvesteerd in kwantiteit in plaats van kwaliteit. Ik hoopte dat we daar sinds Smulders vanaf waren.

Individueel heeft van den Abeele nog wel wat aardige spelers gehaald hoor, met de Spanjaarden achterin en met Olij. Maar hij heeft nooit een promotie team kunnen samenstellen (te weinig ervaring gehaald op cruciale posities). Ik hoop dat als hij de herkansing krijgt voor volgend jaar dat hij de arrogantie opzij schuift en gewoon drie spelers haalt die een zekerheid bieden op dit niveau.

Als je als NAC zijnde op deze plek staat en het geen enkele trainer lukt hier meer uit te halen dan is het duidelijk waar het is misgegaan. Het is hopen op het wonder van Breda in de nacompetitie. En daarin hebben we best kans hoor.

4   4  
11Olsen

Je kunt de aandeelhouders veel verwijten, maar de bagger waar wij naar kijken is toch echt door Tommie gehaald. Communiceren en managen zijn niet zijn ding.

Wellicht kan de redactie ook kort beschrijven wat De Belg en De Fries presteerden in de 10 mnd voor ze naar NAC kwamen.

De aanstelling van beiden is bizar, ik vermoed dat Edelenbos er naast haar uur vergoeding nog een fee vanuit haar bemiddelingsburo http://www.edelenbosses.nl/ voor heeft ontvangen ook.

4   0  
Sp1

Mensen, kijk nu eens naar de laatste pak m beet tien jaar?, zouden al die trainers en technische directeuren zo slecht zijn?

Ze vertonen allemaal hetzelfde gedrag en maken allemaal dezelfde fouten... Hoe zou dit nu komen?... Wie zit daar boven?

3   0  
NAC!!!

Walgelijk om Tom zo in het daglicht te plaatsen. Ik zal het beleefd houden “onfatsoenlijk redactie”, schaam je!!

De afgelopen jaren is alles verrot gegaan door bepaalde mensen die geen verstand van voetbal hebben binnen de club, zolang deze mensen aan het roer zitten zal er niets veranderen. De selectie vorig jaar, de foute keuzes van de top de afgelopen jaren, de RVC de afgelopen jaren en ga maar door.

Pak de koe dan bij de horens!!!

Ook Tom zijn fouten maar nu zo alles afroepen op hem, triest!

2   3  
Lamington

Zitten al jullie mevrouwen ook zo in de comments op De Stem te zaniken? Daar staan een stuk minder reacties onder berichten..

Ga anders lekker zelf een site beginnen, als je het allemaal zo goed weet. Best een beetje triest, al die betwetende deugreacties. En lui die roeptoeteren dan anderen rieptoeteren zijn zelf de grootste roeptoeters.

0   0  
Belgische Naccer

TvdA heeft het in ieder geval een stuk beter gedaan tot dusverre dan Smulders, die heeft werkelijk niet 1 goede speler gehaald....

We hebben nu een goede keeper, en een ijzersterke verdediging.

Helaas is het middenveld en de aanval nog steeds erg matig.

Maar we hoeven ook niet meer te kijken naar aanvallers van de tegenpartij die onze complete verdediging voorbij lopen en waarbij iedere houdbare bal door van Leer doorgelaten wordt....man man man...vorig jaar was het echt bagger hoor. Dat ben ik nog niet vergeten.

Dus als TvdA er nu eens voor zorgt dat hij de keeper en de verdediging voor langere tijd vast legt. En dan eens 2 fatsoenlijk middenvelders en 2 fatsoenlijke aanvallers bij haalt en er een stuk of 10 buitenmikt van de zomer, dan moet het volgend jaar maar gebeuren.

Of we moeten de nacompetitie winnen....maar ja..wie gaat er scoren? Misschien toch gewoon een grote verdediger in de spits die kan koppen? Monsalve, Hecke? van mij mag het...a la Schenning!

Hup NAC!

Laad alle berichten na dit bericht in